Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tegen Angers is Sampaoli een verrassing die Longoria niet zal bevallen

Lancering echter! Voetbalclub OM: De 10 grootste verkopen in de geschiedenis

Met een redelijk rijk personeelsbestand kan Jorge Sampaoli in deze periode van twee wedstrijden per week van wedstrijd naar wedstrijd gaan zonder dat het algehele niveau wordt aangetast. En zo ontplofte Valentin Rungier zondag tegen Rennes en afgelopen donderdag tegen Dimitri Payet in Moskou. Naar alle waarschijnlijkheid moet hij vanavond zijn rol in Angers verlengen, ook al is het de wedstrijd van de dag omdat wit en zwart vierde zijn. De identiteit van een van de spelers die in de basisopstelling komt, is echter verrassend!

Volgens La Provence-journalist Fabrice Lamberti wordt het inderdaad een Duje Caleta-Car! De Kroatische verdediger heeft Pablo Longoria boos gemaakt nadat hij in de laatste uren van de zomer aanbiedingen van Wolverhampton en Valencia had afgewezen. De president van Marseille rekende op zijn verkoop om de andere aankomsten af ​​te ronden. Nadat het voormalige Red Bull Salzburg achterbleef, bleef Giovanni Simeone bij Cagliari (die het uiterlijk van de Bamba Deng liever had). Om zijn speler te straffen, dacht de Spanjaard er even over om hem tot januari in de kast te zetten. Het is duidelijk dat Sampaoli er anders over besliste.

Een andere verrassing in de basisopstelling zou Jordan Amafi kunnen zijn, die opnieuw niet de Argentijnse coach was om aanvankelijk op te rekenen. Als de voormalige Ness is uitgelijnd, kan OM een echte verdediging van vijf bieden met Lirola op de rechterbaan en drie reguliere posities.

De oprichting van Caleta Kar en Amafi v SCO in Angers?

OM-coach Jorge Sampaoli kan zijn spin voortzetten door vanavond tegen Angers te beginnen met twee spelers die hij niet te veel telt: Jordan Amafi en vooral Dougie Caleta Carr, wiens baas hem zelfs wilde vastpinnen!