Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dickon’s mea culpa bij slecht weer

Onze WK-aftrap Exclusief: Ryan Shirky’s “Little Brother”-interview!

Gisteren behaalde het Franse damesteam zijn tweede overwinning in hetzelfde aantal wedstrijden in het kader van de komende WK-kwalificatiewedstrijden, door Slovenië (3-2) te verslaan. Gewonnen door een Hongaarse Amal-penalty in de slotmomenten van de wedstrijd (90 + 4), nam Corinne Deacon haar verantwoordelijkheid voor de slechte sfeer die er de afgelopen jaren heerste tijdens de selectie.

De diaken geeft zijn deel van de verantwoordelijkheid toe

Toen hem aan het einde van de vergadering werd gevraagd, zei de technicus tegen haar:Ze weten dat ik vertrouw. Het bevestigt ook de gezondheid van het goede weer voor de week. We hebben een gemeenschappelijk doel. Misschien voordat ik aan de ene kant stond, en de jongens aan de andere kant, gaan we vandaag samen in dezelfde richting. Eerlijk gezegd, wat ze overwerkten, dat bewijst dat iets waar is“Ze verklaarde met verve. Ter herinnering: Amadine Henry en Eugenie Le Somer werden gediskwalificeerd voor deze rally, terwijl Wendy Renard de aanvoerdersband terugnam die Deacon hem aan het begin van zijn ambtstermijn had afgenomen.

samenvatten

Terwijl de Franse nationale ploeg haar karakter toonde in de overwinning van gisteravond op Slovenië (3-2), sprak Corinne Deacon haar waardering uit. Om de goede sfeer van de week extra in de verf te zetten, heeft de monteur haar verantwoordelijk gemaakt voor het slechte weer van de afgelopen jaren.

READ  Jean-Michel Olas sterk bericht door Monaco-OL