Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Taco van der Horn vangt lopers en wint derde etappe Benelux Tour

Op 27-jarige leeftijd miste Taco van der Horn het vijfde succes van zijn carrière niet tijdens deze derde etappe van de Benelux Tour, die zijn thuis in Nederland in Högerheide bereikte.

De Rotterdammer viel afgelopen mei echt op toen hij de derde etappe van de Giro d’Italia in Canal won door op eigen kracht de terugkeer van het peloton te weerstaan. Deze keer won hij voor vier andere teams, Norsgaard (Movistar), Dorbridge (Bayksching), Battistella (Astana) en Willems (Sport Vallandrin), terwijl Peloton-lopers, geleid door Peter Sagan, een paar seconden achter hen terugkwamen. .

“Ik begon op het juiste moment aan de sprint”

Taco van der Horn winnaar

De renner van de Belgische ploeg Intermarché-Wanty Gobert wachtte tot de laatste minuut met versnellen. “Ik begon op tijd aan de sprint, aangekondigd bij aankomst, Het was stom om een ​​peloton te pakken na zo’n lange scheiding (deel van de eerste kilometers). Ik wist dat deze etappe geschikt was voor dit soort scenario’s, maar ik verwachtte niet echt dat ik de andere vier spelers uit de breuk, die erg sterk waren, zou verslaan. “

READ  Longoria meldt zich zelfs in Nederland, Kevin Diaz is opgetogen