Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Superleague-begrafenis / SOFOOT.com

Het ontslag van Ed Woodward, het vertrek van het project van bijna alle Engelse clubs, alle hoofdinformatie voor de avond vind je op onze livesite!

00H22: Nou, het was een behoorlijk gekke avond en ik laat je daar achter. Bedankt allemaal voor uw aanwezigheid op deze gekozen avond, en we zullen u genoeg geven om het allemaal kort samen te vatten. Blijf verbonden, leef voetbal en vooral lang leve. de liefde.

00h12: Het is voorbij voor AC MILAN! 6 Engelsen zijn eruit! Het is het einde van de herenbonen!

00 uur 08: Een avond zonder tweeten van Gerard Pique is geen bloemlezingavond. Dus hier is het (denken):

00 uur 05: Grote waarschuwing! Grote waarschuwing! Sky Italië Kondigt aan dat Project Superleague SUS-PEN-DU is!

23.55 uur: Volgens James Bing is het voorbij met Arsenal en de Premier League. Daarom heeft de club dit jaar alleen nog maar de Europese Liga om te spelen.

23h48: We lachen nog steeds, maar geef me twee projecten met een kortere levensverwachting of Superleague-equivalent. Daar zie ik OM’s Champion’s Project en Webedia’s Lelive.
23.45 uur: Ik denk aan deze man en vraag me af wat ons uit zijn tas kan halen. Een paar gelijkspel of een paar azen?

Vijf van de zes Engelse clubs hebben zich formeel teruggetrokken


23.42: Hoe dan ook: belangrijk advies: of de Premier League nu wel of niet eindigt, we zullen ook de UEFA niet vergeten, die stilletjes achteruitgaat van de ingrijpende revisie in de trant van het bijna Superleague-model. De strijd is nog niet gestreden, het is niet omdat Superleague het daglicht niet zal zien dat we terugkeren naar het populaire voetbal. dat is het.
23.30 uur: volgens Sky ItaliëHier zijn 5 clubs van over het kanaal die willen pakken …

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Real Madrid hekelt nepnieuws met Mbappé

23h23: Wat kenmerkt u op dit moment het meest in de avond? Geef me dat bij coms.

23h12: Weet u niet zeker wat er af en toe zal gebeuren: ontmoeting? Geen ontmoeting? Het is moeilijk te weten of we er meer over te weten komen. Maar de maaltijd was toch al erg hebzuchtig.

23.05: Informatie van COPE: De ontmoeting tussen de verschillende Europese voetbalteams is al afgelopen. Barcelona en Atletico bevinden zich nog in de beginfase, City heeft ontslag genomen en Chelsea is teruggedraaid. Niets nieuws dus.
23h03: Emeric Laporte de goede dwerg.

22.55 uur: Montpellier verlaat Cannes-en-Roussillon in Coupe-de-France. Dat is het, de voetbalsector krijgt zijn rechten terug.

22.47 uur: Toch lijkt het erop dat met het geplande vertrek naar de stad, het project in de kinderschoenen staat. Persoonlijk zie ik anderen nauwelijks elf dingen doen door Rayo Vallecano toe te voegen.

22.42 uur: Informatie buiten de Super League: Schalke zakte in de tweede divisie. Echte rotzooi voor echte voetbalfans.
22.33 uur: Manchester City verlaat Superlig!

22h24: Jaartje !! ED WOODWARD verlaat het Engelse ROOD als DEVIL OF THE SUPERLIGUE aan het einde van het seizoen 2021

22u17: Dit is het moment voor Superleague om de Superleague-kwestie te laten vallen. Kom op, zullen we het voorspellingsspel spelen? Wie wordt het volgende team? Ik wed Arsenal, wat een grote Engelse trend is.

22h 11: Volledig bedraad, ce sera la surprise …
22u09: Fantastisch! Hij trekt hard naast dit rode Premier League-team zelf! De aanvoerder, Jordan Henderson, zegt wit op rood: “We houden niet van dit project en we willen niet dat het gebeurt. Dit is onze collectieve beslissing. Onze toewijding aan deze voetbalclub en zijn supporters is compleet.”

22h 05: Kenny Dalglish, de legende van het Engelse rode team die het woord “Devil” niet in hun titel heeft, maakte een paar vriendelijke woorden op Twitter: “De afgelopen dagen waren zwaar voor iedereen die van Liverpool Football Club houdt en ik hoop echt dat we de juiste beslissing nemen.”

21.57 uur: Niets te maken met Superligue, maar Berrichonne de Châteauroux is al een paar minuten officieel in de National. Oh zeker, het levert je elke twee dagen minder op dan Barcelona City, van miljarden machtigen, van de resultaten van een miljoen euro. Maar ik heb een idee voor hen, in volledige anonimiteit, die een slechte nacht zullen hebben.
21.53 uur: Hey Jcvd: Ik heb helemaal geen idee. Persoonlijk ben ik er tegen. Laat onze nationale kampioenschappen met rust. Wat klopt: we zijn niet goed, daar, wachten op Club Brugge Zolt en Ergem?
21 x 51: Bam! Evening First Environmental Bomb: Conor McGregor zal in de wolken zijn om Manchester United te kopen. Het is onzin, maar persoonlijk moet dit me aan het lachen maken. Zelfs als dat betekent dat je iets tot het einde moet doen.

21u49: Nou, het gelijkmaken van de VAFC op Lake AMIENS in extra tijd! JOOOOOOOFREYY CUFFAUUUUT! (1-1). wanneer? Is dit niet het recht om te leven?
21.48 uur: Tutolototo! We gaan naar Marseille met toestemming van Frank McCourt. Amerikaans is niet echt hot dat Europees voetbal veel op de NBA lijkt: “Dit is het moment om het paradigma te veranderen met behoud van de vervulling van de kernwaarden van de Europese voetbalcultuur. Wij bij OM zijn allemaal sterk gekant tegen voorstellen van sommige clubs om de Super League op te richten.”
21.45 uur: Aarzel niet, net als Jorge Sampaonietzsche, om uw vragen te stellen. Antwoord 1: Ik weet niet wie de grootste adelaar is onder de makers van Superleague, UEFA en de redactie van SoFoot.com voor dit verhaal. Hint: de kans is groot dat wij het niet zijn.
21H44: We zullen het record rechtzetten: op dit moment is er geen informatie die het ontslag bevestigt van Andrea Agnelli, het hoofd van het zwart-witteam in de Premier League en op dit moment lelijke eend nummer één in Europa. Voetballer Viktor Orban staat nog steeds op zijn plaats.
21u40: Goedenavond iedereen ! Volg de plotselinge dood van Superleague rechtstreeks op SoFoot.com. Het is echt zwaar: Manchester City en Chelsea staan ​​op het punt het avontuur te verlaten, zelfs voor het begin van de vijandelijkheden, Ed Woodward (Manchester United-president) zou vertrekken, en Joan Laporta heeft aangekondigd dat Barcelona aanwezig zal zijn met de overeenkomst – en alleen de overeenkomst – van socios …

READ  Ajax-legende Rod Giles overlijdt op 75-jarige leeftijd

Geschreven door Andrea Chazi