Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kipsta is een nieuwe leverancier van uitrusting voor de Ligue 1- en Ligue 2-competities

Supplementen

De Kipsta F900-ballon
© Maxppp

LFP heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft bereikt met Kipsta dat het voetbalmerk Décathlon de officiële leverancier wordt van Ligue 1- en Ligue 2-uitrusting van het seizoen 2022-2023 tot en met het seizoen 2026-2027.

Wat volgt na deze aankondiging

De ballen die in deze twee toernooien worden gebruikt, zijn dus ballen van het merk Kipsta, die de ballen van de Duitse leverancier Uhlsport zullen vervangen.

Het merk Kipsta, gevestigd in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn technologische knowhow en toewijding aan kwaliteit. Het voetbalmerk van Decathlon heeft zichzelf tot doel gesteld om op de lange termijn het dagelijkse leven van alle voetballers te verbeteren, zoals aangegeven in het persbericht. Daarom wordt uitmuntendheid nagestreefd door hoogwaardige producten te leveren tegen de best mogelijke prijs.

Als we het hebben over hoogwaardige ballen, hebben we het over producten die in het laboratorium en op de grond zijn getest en goedgekeurd. Zo dragen de “best in class” ballen van het merk, zoals “F900”, het FIFA QUALITY PRO-keurmerk, wat hun kwaliteit aantoont.


“Met Kipsta zullen Ligue 1 Uber Eats en Ligue 2 BKT profiteren van de kracht van het Decathlon-netwerk, een wereldleider in de distributie van sportartikelen en een favoriet onder de Fransen.”, Legt LFP uit in zijn persbericht. Voor Kipsta stelt deze samenwerking ons in staat om iets meer te integreren in de wereld van het profvoetbal …

READ  De onderkant van het bestand dat de afgelopen weken is gevangen