Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Match: Icardi, succesvolle omzet, zijn wisselingen, ziekenboeg, Conf ‘van Pochettino na PSG / Angers (5-0)

Match: Icardi, succesvolle omzet, zijn wisselingen, ziekenboeg, Conf ‘van Pochettino na PSG / Angers (5-0)

Mauricio Pochettino is blij met de wedstrijd van zijn ploeg die zich op een persconferentie presenteerde na de 5-0 overwinning op Lille in de Coupe de France. In het bijzonder keerde hij die dag terug naar enkele van zijn keuzes, met een hoge omzet, en in een terugkeer naar de vorm van Mauro Icardi.

Met deze triple is Icardi je drager voor de aanval?
“Ik ben blij met de drie doelpunten die Mauro maakte. Hij had de kans om op het veld te komen en te scoren. Het was belangrijk omdat hij terugkwam van een blessure en minuten (speeltijd) kon krijgen, dus we zijn blij. Zaterdag zullen we zien wie er aan de slag gaat. Ik heb nog niet aan het team gedacht. (Om te worden aangepast), we beginnen er vanaf morgen over na te denken. ”

Specifiek, wat Mauro betreft, hij liep een lange blessure op, het is een moeilijk seizoen voor hem, kun je ons uitleggen hoe hij dit seizoen leefde en hoe hij eraan werkte om terug te keren en een wedstrijd als deze te maken?
“Het is altijd moeilijk voor een speler als hij problemen en blessures heeft, vooral in deze periode met veel concurrentie en problemen. Ik denk dat we de medische en prestatieteams moeten bedanken die goed hebben gepresteerd, niet alleen voor Mauro maar ook voor alle spelers door ze in de beste omstandigheden te plaatsen. Zodat ze het meeste kunnen leveren. “

Vijf goals gescoord, geen goals tegen, Kimpembe en Mbappé zitten nog op de bank, geen blessures, is het een perfecte avond?
“Ja, we zijn blij. Het team deed het goed en professioneel. Iedereen zou moeten begrijpen dat de spelers menselijk zijn zoals iedereen. Inspanning en herstelmanagement spelen een essentiële rol. We beseffen dat onze beslissingen soms in twijfel kunnen worden getrokken in het geval van een slechte wedstrijd. resultaat. Parijs heeft ze echter. Saint-Germain is een kwaliteitsteam om te rennen en veranderingen aan te brengen, zodat iedereen zich belangrijk voelt. Dit is de moeilijkste, we proberen ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om te spelen, om hun kwaliteiten in te brengen om de doelen te bereiken. Het managen van drie competities tegelijkertijd is niet eenvoudig, maar meer dan dat op dit moment. We zijn erg blij dat alle spelers meedoen. “

READ  Mercato - Paris Saint-Germain: Het vertrek van Luis Enrique is live vereist

Het was een mooie avond vanavond, je won met 5-0. Heeft de coach echter iets te zeggen over de wedstrijd van vandaag?
“Het is duidelijk dat geen enkele coach volledig tevreden is, we zijn perfect en we zijn niet helemaal gelukkig. Er zijn altijd dingen die verbeterd moeten worden, maar het hangt af van onszelf, onze gevoelens, onze normen en onze gewoonten. De discussie tussen de helften. ging over hoe we ons niveau konden verhogen, en de bevestiging van onze identiteit, zodat deze wordt weerspiegeld in elke A-wedstrijd, ongeacht de competitie waarin we ons bevinden. Dit is iets dat we moeten verbeteren, zelfs meer dan ons te concentreren op het spel of de tactiek Er zijn veel dingen die verbeterd moeten worden, maar we zijn er nog steeds tevreden over.

De wedstrijden zijn erg snel gekoppeld, ze gaan zaterdag naar Metz, dus kunnen sommige geblesseerde spelers terugkeren naar het veld?
“We weten het nog niet. Morgen gaan we trainen, we zullen zien waar de spelers die vandaag niet konden spelen. Hopelijk zijn ze beschikbaar om het team te helpen. We zullen het de komende dagen ontdekken.”