Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olympische Spelen. Voetbal: Het Franse nationale team zal woensdag zijn tegenstanders bewijzen.

De laatste stap voor Tokio: Drie maanden voor de start van de OlympiadeDe dames- en herenvoetbalteams kennen woensdag (10.00 uur) hun tegenstanders in de race om de gouden medaille met de loting van het Olympische toernooi. Dit zal plaatsvinden op het FIFA-hoofdkantoor in Zürich, terwijl aan de andere kant van Zwitserland, in Montreux, de UEFA zal proberen te reageren tijdens het congres van dinsdag. De Premier League en de twaalf dissidente clubs vallen aan

De inzet is natuurlijk niet hetzelfde, en woensdag zal de vraag alleen zijn wie de titels krijgt in de openingswedstrijd, wie het zal opnemen tegen de Braziliaanse titelverdediger bij mannen, of de overweldigende Amerikaanse kandidaten bij vrouwen.

Pet van het Franse nationale team 4

Voor het herentoernooi waren de 16 teams verdeeld in vier petten van vier, volgens een klassement dat tijdens de laatste vijf edities van het olympisch toernooi werd bepaald. Volgens FIFA zijn laatste aanbiedingen ‘Meer gewicht’ Bij het ontwikkelen van deze regeling was een bonus Toegekend aan de landen die hun continentale kwalificatie hebben gewonnen

Lees ook. Olympische Spelen. D-100: belangrijkste locaties van de Olympische Spelen in Tokio

Japan kwalificeerde zich als gastheer, samen met Brazilië, de winnaars in Rio 2016 met Neymar, Argentinië en Zuid-Korea. Maar andere groepen verbergen enkele formidabele vallen, te beginnen met Frankrijk in de vierde hoed.

Royal Road naar de Verenigde Staten?

Zelfs als het onwaarschijnlijk lijkt, moet de kwestie van het feit dat Kylian Mbappé bij de Bleuets is, nog worden opgelost. Maar met of zonder de Paris-SG-ster, de keuze van Sylvain Ripoll is een medaillekandidaat en zal er tijdens de trekking uitzien als een vogelverschrikker.

READ  Sonia Bombastor en vier andere namen worden genoemd ter vervanging van Corinne Deacon

Hoewel twee teams van dezelfde federatie niet in groepen kunnen strijden, kunnen we ons een formidabele groep voorstellen die bestaat uit Brazilië, Mexico en Egypte, die hopen op Mohamed Salah en Frankrijk. Omgekeerd kunnen de Fransen ook in een groep vallen die bestaat uit Korea, Honduras en Nieuw-Zeeland, die oneindig betaalbaar zijn.

Bij de dames, die met twaalf teams een kampioenschap spelen, kwalificeren de Duitse titelverdediger zich niet en lijkt het veld open te staan ​​voor de Amerikanen, de tweevoudig wereldkampioen, wiens symbolen Megan Rapinoe of Alex Morgan zijn. De spelers van “Team USA”, die op de eerste plaats verschijnen met Japan en Nederland, nemen ook revanche na de Olympische Spelen in Rio en zijn de enigen die de top niet bereikten. Finale (vier titels en een zilveren medaille) medaille in de eerste vijf edities).

Petje af tijdens de trekking

Heren kampioenschap

Hoed 1: Japan, Argentinië, Brazilië en Zuid-Korea. Hoed 2: Duitsland, Spanje, Honduras, Mexico. Hoed 3: Zuid-Afrika, Egypte, Ivoorkust en Nieuw-Zeeland. Hoed 4: Australië, Saoedi-Arabië, Frankrijk, Roemenië.

Dameskampioenschap

Hoed 1: Japan, de Verenigde Staten en Nederland. Hoed 2: Brazilië, Groot-Brittannië, Zweden. Hoed 3: Australië, Canada, China. Hoed 4: Chili, Nieuw-Zeeland, Zambia.