Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stiefdochter Thierry Lowry stelde Longoria voor

Stiefdochter Thierry Lowry stelde Longoria voor

Tijdens zijn recente optreden verslaafd aan RC Strasbourg, wordt OM uitgenodigd om een ​​racespeler te rekruteren. Voor Nabil Jalit zou de administratie van Marseille moeten zorgen voor een veelbelovend RCSA-milieu.

Een goede zet om deze zomer voor OM in Straatsburg te spelen?

L ‘Olympique de Marseille De race om de Europese competitie is gestopt. OM was vrijdag in Vélodrome bijna verslagen door RC Strasbourg. Dario Benedetto redde haar aan het einde van de wedstrijd en Marseille genoot van een 1-1 gelijkspel tegen de Elzasser club. Voor Nabil Jalit zorgde de Racing-speler voor grote problemen voor Marseille. De verslaggever verwelkomt ook Transfer naar Marseille Van een RCSA-middenvelder deze zomer. “OM moet zich profileren als Jean Ricner Bellegarde. Hij bracht veel problemen met zijn verwachtingen naar voren. Ik was benieuwd hem te zien in een team met meer overnames”, merkte een consultant op. Kanaal + Op Twitter.

Persoonlijk dossier al vereist in het buitenland

Als hij om Ricner gaat geven, moet Olympique de Marseille op zijn hoede zijn voor Duitse clubs. De journalist merkt op dat de middenvelder van RC Strasbourg weinig hovelingen heeft in de Bundesliga. “22 jaar oud, ik weet zeker dat Duitse clubs naar hem hebben gekeken. We zullen er nog een keer over praten …” plaatste hij op het sociale netwerk. Jan Retner Bellegaard kwam in 2019 bij Straatsburg vanuit de trainingsclub van RC Lens. Kader Thierry LowryDe Haïtiaanse middenvelder speelde dit seizoen 33 wedstrijden, waaronder 23. Hij heeft een doel en een helpende hand in het lopende jaar. Ricner is tot 2023 verbonden aan Racing en staat voor € 6 miljoen vermeld in de Transfermarkt. Een bedrag in OM-ketens.

READ  Werden de gebeurtenissen in het Stade de France veroorzaakt door "duizenden Britse supporters", zoals Darmanin beweert?