Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Springen: Frankrijk op het podium in Rome

Springen: Frankrijk op het podium in Rome

Het Franse nationale team springconcours is vanmiddag op de derde trede van het podium van de Nations Cup in Rome geklommen. Een plek veroverd door de mannen van Henk Noreen draaide de tijd om.

Enkele maanden voor het EK in Milaan is het tijd voor de coaches van verschillende landen om de koppels te testen en aan te scherpen die zich kunnen kwalificeren voor de reis naar Italië. Aangezien dit toernooi op gras wordt gehouden, zal de Nations Cup die met dit veld is uitgerust, bijzonder populair zijn. Piazza di Siena in Rome is er een van!

Ierland zegevierde in de play-off

Aan het einde van de twee innings won Ierland. Maar dat ging niet zonder moeite! In feite was het Smaragdgroene Eiland via punten (8) verbonden met Italië. Het was dus nodig om een ​​salvo af te vuren om te bepalen welk land zegevierde. Het waren Michael Bender en HH Calais die hun land de overwinning bezorgden na een perfecte derde run van het evenement. Francesca Ceresi uit Italië kon een foutje bij Cape Coral niet voorkomen.

Blues op de catwalk

Ook de strijd om de derde en laatste plaats op het podium woedde. In feite hebben niet minder dan vier landen 12 strafpunten gescoord aan het einde van de twee ronden van een Nations Cup-evenement. Het was dus nodig om de klok rond tussen hen te kiezen.

Met een totaal van 219,42 seconden voor de best-of-three paren, volgde Frankrijk (in rangorde) achter Zweden (221,57 seconden), Duitsland (223,28 seconden) en Nederland (231,16 seconden). Het team bestond uit Simon DeLestre/Cayman’s Jolly Jumper, Gregory Cotard/Bebecchi, Marc Delasser/Arriotto* van Jeffress en Kevin Stoute/Visconti van Tillman.

READ  Football League 1 - OL-LOSC: Zero Solidarity, Tony Chabron verslaat Mikael Lesage

Volledige resultaten zijn beschikbaar door hier te klikken hier.