Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Igor Tudor is klaar om zich bij Juventus aan te sluiten

Igor Tudor is klaar om zich bij Juventus aan te sluiten

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Olympique de Marseille moet voor het einde van het seizoen zorgen. Twee dagen voor het einde van het Franse kampioenschap spelen de Foggins zaterdag hun laatste optreden van het seizoen op de Velodrome tegen Stade Brestois. Maar zelfs als ze slagen, zijn de Olympiërs verre van tweede en kwalificeren ze zich direct voor de volgende Champions League. Dus misschien moet OM eerst nog een voorronde en dan de play-offs doorlopen voordat ze de groepsfase ingaan.

Een situatie die ervoor zou zorgen dat Igor Theodore, de technicus van Marseille, ergens anders heen zou willen. Sinds enkele weken wordt zijn naam in verband gebracht met de naam van het Turijnse Juventus, dat het werk van zijn oud-speler en assistent-coach enorm waardeert. De aanvoerders van Bianconeri waarderen het spel van de 45-jarige Kroaat en het feit dat hij een voormalig lid van de Turijnse ploeg is, terwijl de toekomst van Massimiliano Allegri niet gegarandeerd is.

lezen
OM – Brest: mogelijke composities

De volgende ontmoeting tussen OM en Igor Tudor

Maar onlangs, La republikein Hij zei dat de Marseille-technicus misschien in de verleiding zou komen om plaats te nemen op de stoel van de oude dame, die ook Thiago Motta (Bologna) en Raffaele Palladino (Monza) waardeert. “Misschien hebben we volgende week een uitwisseling. We hebben een goede relatie met hen. Ik denk dat ik nog nooit zo’n relatie heb gehad en zoveel heb gedeeld. Voor de 100 dingen die ik moet regelen, heb ik 100% steun (. ..) We hebben een goede relatie met die leiders en we zullen misschien volgende week zien.”van zijn kant, bevestigde Tudor aan de pers.

Volgens onze informatie is Pablo Longoria deze week lange tijd gearresteerd en heeft hij de kwestie niet met Igor Tudor kunnen bespreken, ook al wisselden de twee mannen regelmatig met elkaar om nieuws te ontvangen. De komende dagen wordt er een ontmoeting gehouden, maar Olympique de Marseille wil vertrouwen hebben en gelooft niet echt dat Juventus Igor Tudor heeft gekozen om Massimiliano Allegri te vervangen. Zeker omdat het vertrek bij Allegri de Bianconeri 43 miljoen euro gaat kosten en OM gecompenseerd zal moeten worden om Igor Tudor terug te halen.

kroeg. de
updaten