Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spreekt Nederland tweemaal zoveel gevangenisstraffen uit als Frankrijk?

Testproces – Senatoren LR, die de noodzaak verdedigt om, zoals Amsterdam, zijn toevlucht te nemen tot meer korte gevangenisstraffen, is de baas van de Bruno-winkel.

Testproces. Frankrijk, Europees kampioenAlle gevangenenWanneer andere landen, vooral in Noord-Europa, dit nutteloze repressieve model verlaten? Dit is de algemene mening die in deze kwestie vaak wordt gehoord. Maar is dit waar?

«Ik denk dat we korte zinnen nodig hebben zoals in Nederland. Nederlandse gevangenis voor korte straf. We hebben dus geen klassieke gevangenissen nodig, we hebben precieze detentiecentra nodig voor korte straffen, ook voor jongeren., LCI Bruno-retailer, baas van senatoren L.R. U weet dat Nederland tweemaal zoveel gevangenisstraffen uitdeelt als, in verhouding tot de bevolking, de helft van de gedetineerde bevolking. We hebben een gevangenisbijeenkomst. We hebben geen gevangenis meer“. Is dat juist?

Controleren. Het gevangenisbeleid van Europese landen met elkaar vergelijken, het meest voorkomende referentiedocument

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 82% om te vinden.

Inschrijven: 1e maand

Kan op elk moment worden geannuleerd

Al geabonneerd?
Log in

READ  The Devils zullen er alles aan doen om de prestatie in Nederland te forceren