Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sporten: terugkijken op het weekend

Tegen Boy en Philae konden Jeffrey Asomin en Herbert de oplossing niet vinden en bogen logischerwijs 2-0.

Als de marifoon in Coupe de France de middelen kon vinden om aan het einde van de wedstrijd terug te keren naar Saumur (N3), slaagden ze er afgelopen zaterdag in de competitie tegen Puy-en-Velay niet in om de situatie om te draaien.

Ponots die sinds het einde van zijn contract in Nederland een paar weken Herbretais, Grégoire Amiot, zonder club hebben opgenomen.

In de 15e minuut bracht Hasmi Fadega zijn ploeg op voorsprong (0-1), en de spits van Herbrita kwam vrijwel direct uit de voeten na een blessure (16). Ondanks enkele kansen slaagde VHF er niet in een voor Herbreta-fans erg saaie wedstrijd in te halen.

Na de kleedkamer duwde de hoge frequentie opnieuw maar Fadega strafte hem opnieuw in de 69e minuut.

Het is een zware nacht. Wat de kansen betreft, denk ik dat het evenwichtig is tussen beide teams. Aan de andere kant denk ik eerlijk gezegd dat er een verschil is tussen de twee teams in termen van volwassenheid.‘, ‘bekent Herbert-coach Stephane Masala duidelijk, die gaat door’Helaas zijn we op onze plek. We kunnen zien dat degenen die bovenaan de ranglijst staan, met ons zijn gekomen om te winnen. Die details moeten we zeker nog uitzoeken.”.

Voorafgaand aan twee decembervluchten (Angers en Bergerac), verwelkomt VHF Bastia (L2) vrijdagavond voor de 8e ronde van de Coupe de France. een Kaartverkoop staat gepland voor woensdag en donderdag Om een ​​groot verwacht publiek te organiseren.

READ  Mercato: Dit is hoeveel Bayer Leverkusen heeft uitgegeven om een ​​notaris te werven (niet 15 miljoen)

Een even complexe avond voor de handbalsters die Saint Nazaire begroetten. Ondanks het winnen van de heenwedstrijd (23-20), wist Herbretais nooit de maas in de wet te vinden om de controle over hun tegenstanders over te nemen, die in de eerste helft al snel waren weggelopen (7-17) om met 20-32 te winnen. “We speelden niet echt, alleen achter elkaar. Het was niet ons echte gezicht.”‘”, constateert de coach van Herbretaises, die ondanks deze tweede tegenvaller van het seizoen derde blijft in het klassement.