Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cristiano Ronaldo vestigt een nieuw record en Messi bereidt zich voor om te reageren

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: Parc des Princes, een kasteel in gevaar

Cristiano Ronaldo (36) trapte gisteren vier keer in het duel met Villarreal (2-0). Hij scoorde twee doelpunten en scoorde het 799e doelpunt in een rijke carrière die op 7 oktober 2002 begon voor Sporting Portugal tegen Moreirense (3-0).

Dit seizoen scoorde de Manchester United-spits op Europees niveau een reeks van zes doelpunten op rij (in vijf wedstrijden) en was elke keer, behalve de openingsnederlaag tegen Young Boys Burn (1-2), beslissend . De voormalige Real Madrid-spits maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​nieuw record te vestigen door de eerste speler in de geschiedenis te worden die scoorde in zijn eerste 5 wedstrijden van het seizoen in C1 voor een Engelse club!

Lionel Messi heeft ruim de tijd om te reageren in het Etihad Stadium als PSG het opneemt tegen Manchester City (21.00 uur). De Argentijnse spits maakte in veel C1-wedstrijden al zeven doelpunten voor de Nationals! Dit is het op één na hoogste totaal voor een speler tegen een Engelse club, na Messi zelf tegen Arsenal (9 goals). Het volstaat te zeggen dat een nieuw record zou kunnen vallen voor degene die zaterdag tegen FC Nantes (3-1) net zijn meter in L1 opende.

samenvatten

De auteur van zijn 799e carrièreloop op dinsdag tegen Villarreal in de Champions League, Cristiano Ronaldo stond Michael Carrick toe om op de bank te beginnen bij Manchester United met een 2-0 overwinning. Lionel Messi kijkt naar de bonen.