Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Salaris, contract Valentin Castellanos (NYC) kijkt uit naar OM

24 november 2021 om 20:20 uur door Emmanuel Bernard

Valentin Castellanos Transfer OM
Valentin Castellanos heeft geen tekort aan vrijers. En in de lijst zal er OM zijn.

Op 23-jarige leeftijd zegt hij dat hij “droomt” van Europa en voetbal. momenteel, Valentijn Castellanos Hij is een speler in het Noord-Amerikaanse MLS-kampioenschap en zijn franchise, New York City. Het gaat om een ​​volgerprofiel, blijkt uit informatie van de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio, die hem een ​​interview gaf. Het interesseert veel Argentijnse clubs: Anderlecht in België, Feyenoord in Nederland, West Ham in Engeland, Cagliari en Fiorentina in Italië, Maar ook in Frankrijk, Olympique de Marseille.

OM is een van de vele clubs die geïnteresseerd zijn in Valentin Castellanos

Dat zijn veel vrijers op het enige profiel van een Mendoza-burger, ter waarde van € 7 miljoen, op het Transfermarkt-platform. Er zijn jaren te compenseren op zijn clubcontract; Het werd begin 2019 verlengd, ondertekend tot 31 december van het jaar 2025. Aangezien alles transparant is, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, weten we dat Valentin Castellanos een basisjaarsalaris heeft, $ 600.000 (€ 533.500), en dat met bonussen verdient hij $ 776.000 of 690.000 euro per jaar of 57.500 euro per maand.

Lang contract tot 2025 getekend met New York City bij MLS

Het was duidelijk dat Castellanos naar meer zou streven door zich bij het Oude Continent aan te sluiten. De jonge man heeft de eigenaardigheid die hij nooit heeft ontwikkeld in Argentinië, waar hij is geboren en getogen. Het was in Chili, waar hij zijn professionele debuut maakte, voordat hij naar Uruguay verhuisde, en vervolgens naar de Verenigde Staten, waar hij momenteel de topscorer is van zijn team, New York City.

READ  Griekse verbinding met Roland-Garros