Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spannende wintertransfers – TVA Sports

Spannende wintertransfers – TVA Sports

Het Major League Soccer-seizoen nadert, en hoewel de wereldwijde pandemie van het coronavirus de financiële middelen van veel clubs heeft aangetast, hebben de clubs in de competitie een zeer drukke winter / lente-transferperiode meegemaakt.

Het is een beetje paradoxaal, aangezien de Players Union onlangs concessies heeft moeten doen …

Dit is een ander onderwerp voor een andere dag!

Sommige teams hadden meer ruimte en maakten daar gebruik van. Anderen kiezen ervoor om niet meer te investeren, maar om beter te investeren (met vriendelijke groeten Olivier Renard). We hebben ook enkele “inside MLS” -transacties gezien die lawaai maken.

Er zijn clubs die hun gezicht volledig hebben veranderd, en sommige zitten vast met herschikkingen.

We waren niet werkeloos in de kantoren. Hiermee is de weg geëffend voor een seizoen dat sportief nog steeds spannend belooft te worden.

Dus hier is een reeks overdrachten die de afgelopen maanden de aandacht hebben getrokken in MLS.

Grote naam: Alexander Pato, spits van Orlando City

De meeste voetbalfans herinneren zich de hoop die de Braziliaan twaalf jaar geleden in Milaan had, toen hij nog een tiener was. Pato heeft sindsdien niet slecht gepresteerd, maar hij werd nooit een verwachte wereldspeler. De 31-jarige aanvaller is nog steeds getalenteerd en als hij terugkomt van een matige residentie in Sao Paulo, heeft hij veel werk verzet in zijn seizoenen in China tussen 2017 en 2019. Een zeer redelijk salaris ondanks zijn roem en Europese nationaliteit . vakmanschap Ogen zien er zacht uit. Pato speelt de rest van zijn carrière zwaar en Orlando is een team dat de goede kant op gaat. Wees voorzichtig als de mayonaise bevriest (en letsel voorkomt).

Afbeeldingsbron: AFP

Big Poker: Brenner, spits, Cincinnati

Na twee erbarmelijke eerste seizoenen in de MLS, die binnenkort hun nieuwe stadion zouden openen, veroverde FC Cincinnati de stier bij trompetten tijdens de winter en boekte enkele grote successen op de transfermarkt. Misschien wel het meest opvallende is de overname van de 21-jarige spits Brenner uit Sao Paulo, Brazilië, voor meer dan $ 13 miljoen. Brenner is meestal het soort speler dat Brazilië verlaat en rechtstreeks naar Europa gaat. Maar de tijden veranderen en de MLS-aantrekkingskracht, zoals onze analist Patrice Bernier onlangs zei. De nieuwe nummer 9 in “Sensi” scoorde 21 doelpunten en vier assists in 39 wedstrijden in de Braziliaanse competitie. Hij heeft het potentieel om een ​​grote ster te worden in de MLS … en hij verkoopt heel snel, tegen een hoge prijs, als dat het geval is.

The Beautiful Risk: Victor Vazquez, aanvallende middenvelder, Galaxy of Los Angeles

Een vijfvoudig MLS Cup-winnaar, de Galaxy schittert niet meer zoals het ooit was en gedurende vele jaren, ondanks de voorbijgaande prestatie van Zlatan Ibrahimovi in ​​2018 en 2019. Op zoek naar een nieuwe uitdaging verliet coach Greg Fannie het Toronto-team om de Galaxy te komen eten en in het bijzonder de aanvallende middenvelder Victor Vazquez binnen te halen, die een paar jaar geleden onder zijn leiding bij Queen City zeer succesvol was geweest.

READ  In Qatar heeft de verwachte komst van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain voorlopig slechts een zwakke weerklank gevonden.

Vazquez, 34, is niet veel jonger, maar hij zou de dure spits Javier “Chicharito” Hernandez kunnen helpen, die hem in 2020 veel heeft teleurgesteld en nog steeds beter kan doen.

Afbeelding tegoed: Nick Turchiaro-USA TODAY Sports

Nieuwsgierigheid: Lisandro Lopez, aanvaller van Atlanta United

Dat, ook al wordt het ongetwijfeld verklaard door de relatie tussen de nieuwe coach van Atlanta, Gabriel Haynes, en Lopez, blijft verbijsterend. In de competitie die jongeren meer bevoordeelde dan ooit tevoren, arriveerde Lopez op 37-jarige leeftijd na periodes in Lyon, Porto en Racing Club in Argentinië (onder andere). Opgemerkt moet echter worden dat “Licha”, naast het complexere afgelopen seizoen in Argentinië, nooit is gestopt met scoren. In Atlanta zien we hem als een aanvoerder onder de jonge spelers, en we kunnen niet wachten om te zien of hij goed kan samensmelten met Joseph Martinez, die zeker lange tanden zal hebben na het missen van het grootste deel van het seizoen 2020.

Afbeeldingsbron: AFP

Uitwisseling binnen de MLS: Djordje Mihailovic (CF Montreal)

Mihajlovic is over het algemeen het type sporter waar de MLS niet in handelt: de 22-jarige Amerikaan is een veelbelovende speler die ooit in de grote Europese competities zou kunnen belanden en tegelijkertijd een indrukwekkend bedrag zou kunnen terugbrengen in de club die laat hem gaan.

Dit is ongetwijfeld het doel van de overname van de aanvallende middenvelder door de voetbalclub. Mihajlovic, een ere-aanvaller en spits in zijn vrije tijd, heeft alles in huis om zware verantwoordelijkheden op zich te nemen in Montreal. Het kostte bijna $ 1 miljoen aan gereserveerde fondsen en sportdirecteur Olivier Renard wil waarschijnlijk meer in de toekomst. In de tussentijd zal Mihajlovic zijn talent aan het woord moeten krijgen. Dat kan hij in 2021 op een overtuigende manier doen.

Credi-foto: Greg Bartram-USA Today Sports

Nieuwe Hoofd Coach: Gabriel Haynes, Atlanta United

Het seizoen 2020 van Atlanta United was een enorme teleurstelling. Tussen de blessure van Joseph Martinez, de crash van het MLS-kampioenschap en het ontslag van coach Frank de Boer is de MLS Cup-kampioen van 2018 niet langer zijn schaduw. In MLS sinds hij vier jaar geleden de ring betrad.

Het is dus de voormalige verdediger van Paris Saint-Germain en Manchester United (met name) Gabriel Haynes die de taak zal overnemen om de situatie te herstellen. Na een periode aan het roer van Velez Sarsfield, zal de Argentijn een getalenteerde club leiden die Martinez zal vinden, evenals enkele interessante overnames in de afgelopen maanden.

READ  Veteraan Bowling Kampioen Pepita Jack komt uit Orleans!

Heinze staat dit jaar in de schijnwerpers, maar hij heeft de tools om het goed te doen.

Argentinië-SUPERLIGA2018-BOCA-VELEZ

Afbeeldingsbron: AFP

Een goed schot onder de radar:

Er was weinig en het was moeilijk om te kiezen. Hier zijn er vier:

Wilfred Captom, New England Revolution middenvelder

24 jaar. Voormalig Barcelona en Betis van Sevilla die verschillende niveaus in Spanje bereikten. We stellen ons voor dat hij samenwerkt met Carles Gill op het middenveld. “Revs” is mogelijk een van de beste teams in het Oosten dit jaar.

Derek Williams, middenachter, Los Angeles Galaxy

28 jaar oud, uit Blackburn, English, Irish International, Class 2. De Galaxy heeft dringend behoefte aan een verbetering van de verdediging, en het lijkt erop dat Williams in die zin een subtiele overname is die veel kan opleveren.

Bjorn Johnson, Vooruit, CF Montreal

Johnsen wordt beschouwd als een uitstekende aanvaller met een lengte van 6’5 inch en heeft dit profiel van een stoere speler die FC Montreal niet vaak in zijn ploeg heeft gerekend sinds zijn aankomst bij MLS in 2012. Hij is 29 jaar oud en hij is een Noor ( geboren in de Verenigde Staten) Amerikaans). De Verenigde Staten) waren getuige van het land, dat vanuit Korea arriveerde na onder meer Nederland, Portugal, Bulgarije en Schotland te hebben doorkruist. Hij scoorde drie jaar geleden verschillende doelpunten in Nederland en presteerde goed (vijf doelpunten in negen wedstrijden) in de AFC Champions League, die hij won met Ulsan Hyundai voordat hij naar Montreal verhuisde. Het zou dit jaar veel kunnen helpen voor de voetbalclub.

Kevin Molino, aanvallende middenvelder Columbus Crewe

Molyneux is eigenlijk geen vreemde, maar zijn tijd in de crew leverde de afgelopen januari niet veel op. Iemand die echter goed presteerde voor Minnesota United in de recente play-offs, zal een verbeterde kampioen en crew versterken, die in 2021 erg moeilijk kunnen blijven.

Austin Case

Austin FC beleeft hun eerste seizoen van MLS in 2021, en laten we zeggen dat het gecombineerde team op het eerste gezicht erg competitief kan zijn. Zowel sportief directeur Claudio Reyna als coach Josh Wolf gebruikten hun uitstekende kennis van de competitie om een ​​op balbezit gerichte team op te bouwen, waarbij ze rekenden op de vele spelers die hun waarde al bewezen hadden in MLS. We hebben het over spelers als Nick Lima, Ulysses Segura, Diego Fagondes, Matt Beiser, Kikuta Manet of Julio Cascante.

Ze kregen ook wat geld voor een aantal specifieke gevallen, zoals middenvelder Alex Ring, die werd overgenomen door New York City FC, de Paraguayaanse vleugelspeler / aanvaller Cecilio Dominguez, of zelfs Thomas Pochettino, die dit soort dingen kan:

Austin in de kwalificatie van dit jaar? Het is redelijk.

READ  Hier is de ranglijst van Algerije in Afrika en in de wereld

Serie: Daryl Dyke, spits, Orlando City

Dike zit zelfs al in de MLS: de soap draait over zijn mogelijke verhuizing naar Engeland, waarover steeds meer geruchten de ronde doen sinds Orlando City hem in de winter aan Barnsley uitleende.

De reden hiervoor is dat Dike, de 21-jarige Amerikaanse aanvaller die in 2020 werd genoemd naar SuperDraft, een hit was in de Engelse tweede divisie na vorig jaar geweldig te zijn geweest in zijn eerste seizoen in de MLS.

Zo goed dat de Premier League-teams er klaar voor zijn Om miljoenen uit te rekken Voor de stad Orlando om het te krijgen. Florida Club is hebzuchtig en stelt alles uit om Dike weer te zien met “Lions” in 2021. Hij is op veel manieren een geweldig profiel, of het nu gaat om spelerkwaliteit, SuperDraft, direct succes waar hij ook gaat en deze groeiende interesse in grote clubs over de hele wereld met MLS-spelers.

Eens kijken wat er met hem gebeurt.

Creditfoto: Douglas DeFelice-USA TODAY Sports

Eer vermeldt:

Lucho Acosta keert terug naar MLS en sluit zich aan bij FC Cincinnati, wat een enorme transferperiode doormaakt

Houston heeft Tim Parker overgenomen van de Red Bulls, wat zijn verdediging versterkt en hij zal in 2021 een ietwat vernieuwd gezicht laten zien.

MLS-middenvelder Will Trapp gaat naar Minnesota

Rodrigo Pinheiro, de 21-jarige Uruguayaanse vleugelspeler die de aanval in Nashville zou kunnen aanmoedigen

Op 25-jarige leeftijd verliet de Franse middenvelder Remy Walter Europa en landde in Kansas City. Hij heeft de klok rond meer dan 150 Ligue 1- en 2 competitiewedstrijden.

Whitecaps heeft naar verluidt ongeveer $ 2,5 miljoen betaald om de Colombiaanse Dibre Caicedo in handen te krijgen, een snelle en agressieve 20-jarige vleugelspeler die al 69 wedstrijden onder een gelijke stand heeft op professioneel niveau.

Late naam: Sylvester Van Der Water, Orlando. De 24-jarige buitenspeler komt over uit Heracles, Nederland. Linker koppeling. Een contract van twee jaar. Drankseizoen 2020-2021 in de Nederlandse eerste klasse. Blase om alles te breken.

We wensen: Ivan Bush, Columbus Crowe-doelman. Nadat hij afgelopen herfst van Montreal naar Whitecaps was verhuisd, keert Bush terug naar huis, waar hij waarschijnlijk een reserve-doelman zal zijn. We kunnen deze kerel, die hier zo gewaardeerd wordt, alleen maar veel geluk wensen.