Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappe, Neymar, Messi, Ramos … Pochettino vertrouwt alle hot topics in Spanje

Mbappe, Neymar, Messi, Ramos … Pochettino vertrouwt alle hot topics in Spanje

Op weg naar ons WK Top tien: de beste doelpuntenmakers in de geschiedenis van Paris Saint-Germain

Als de Franse pers hem een ​​beetje stil liet over Mercato en de uitbreidingen Neymar en Mbappe, kwam ik een interview tegen met Cadena Sir Mauricio Pochettino met al deze hot topics. Over zijn aanvallers was de coach duidelijk. “Het doel is om de beste spelers te behouden”, verklaarde de Argentijn onmiddellijk.

“De club doet zijn best om Neymar en Mbappé te behouden. Ik ben even optimistisch dat Mbappé zal blijven. Voor de club is de prioriteit om de spelers net zo goed te houden als Mbappé en Neymar. We denken niet aan een plan zonder deze spelers. ‘, Bevestigt Pochettino in opmerkingen van RMC.

De Parijse coach is onvermurwbaar over zijn wens om Kylian Mbappé te behouden. “Na drie maanden met hem te hebben gedeeld, zal ik met al mijn kracht vechten om hem hier bij ons te houden. De club en ik zullen vechten om bij ons te zijn.”

Het elfde wereldwijde nummer 339 is hier beschikbaar

Pas op voor Messi en Sergio Ramos

Begin diavoorstelling
Paris Saint-Germain: de 10 beste salarissen voor Parijzenaars
+10

Lionel Messi en Sergio RamosAfbeelding tegoed – sport pictogram

Daarna werd Pochettino ook gevraagd naar de zaak Lionel Messi. “Ik weet zeker dat we snel zullen weten wat er met Messi gebeurt”, zei de Parijse coach, terwijl hij terugkeerde naar de woorden die hij met Bolga kon uitwisselen ter gelegenheid van de confrontatie met Barcelona. “We begroetten elkaar en spraken binnen met Jordi Alba, Neymar en Rafinha. We hadden een goed gesprek.”

READ  Advance PSG - Mbappé gehoorzaamt nummer 1, Messi en Neymar

Ten slotte wilde Pochettino niet het risico lopen Real Madrid te beledigen door een beroep te doen op de zaak van Sergio Ramos. Terwijl hij ervoor zorgde dat zijn club op de brug stond om te versterken. “Ik praat niet graag over spelers die niet in mijn team zitten. Er gaan veel geruchten en Paris Saint-Germain werkt elk jaar aan het verbeteren van het team. De Argentijn concludeerde dat er nog maar heel weinig tijd over is voordat alles begint te draaien. Actie.”