Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sonia Bombastor en vier andere namen worden genoemd ter vervanging van Corinne Deacon

Sonia Bombastor en vier andere namen worden genoemd ter vervanging van Corinne Deacon

Het is een publiek geheim, maar het Franse nationale team maakt een grote interne crisis door met de aankondiging van de boycot van veel van de grote spelers van het Franse team, zoals Wendy Renard, Marie Antoinette Catoto, Kadidiatou Diagne, Sarah Bouhadi, Greg Mbok of nogmaals Pearl Moroni. Om nog maar te zwijgen van de publiekelijk getoonde steun voor figuren als Bixente Lizarazu of Jean-Michel Aulas. In zicht zijn Coach Corinne Deacon en haar bemanning die nu meer dan ooit in de hot seat zitten. Bij wijziging worden meerdere namen intern verhandeld Volgens informatie van RMC Sportte beginnen met Sonia Bompastor, de huidige coach van Olympique Lyonnais, maar ook de coaches van Patrice Lair en Gerard Prechore, de coach van Paris Saint-Germain Women en ook Sandrine Soubiran, de coach van Paris FC en de speler met de meeste limieten in Les Blues (198 selecties).

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

En Volgens de dwaasheid van onze collega’s van het teamEen vijfde naam ligt op tafel om Corinne Deacon over te nemen. Het is niemand minder dan Erik Blahic, de voormalig assistent-coach van de Blues-coach. En zijn relaties waren zeer goed met de spelers van het Franse nationale team, voordat hij zijn positie in juni 2021 verliet, iedereen verraste en meningsverschillen met Deacon over het management van de groep aan de kaak stelde. Nog geen vijf maanden na de start van het WK in Sydney, waar Frankrijk in de eerste wedstrijd tegen Jamaica staat, begint de keuze van Blahic steeds meer gewicht te krijgen.

READ  De verbazingwekkende verklaring van Luis Enrique aan Marco Verratti

lezen
Beste van 2022: Wendy Rennard in het FIFA All-Star Team

kroeg. de
updaten