Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM-speler stuurt een sterk bericht naar Deshan

OM-speler stuurt een sterk bericht naar Deshan

Auteur van een geweldig seizoen bij OM, Valentin Rongier moet nog een grens trekken onder de aanvoerdersband van Frankrijk.

Net als Olympique de Marseille beleeft Valentin Rongier een geweldig seizoen. Op 28-jarige leeftijd heeft de voormalige inwoner van Nantes er nog nooit zo sterk uitgezien, dat zijn naam regelmatig door sommige waarnemers wordt genoemd voor zijn toetreding tot de Franse ploeg. Van zijn kant maakt de inwoner van Macon geen prioriteit van de eerste keuze in het blauw, ook al blijft hij in de hoek van zijn hoofd.

“Het is een doel zonder te zijn. Als ik ooit de kans krijg om naar het Franse team te gaan, zou dat een grote beloning en trots zijn. Maar ik stel mezelf dat doel niet, ik leg mezelf geen speciale druk op.” door tegen mezelf te zeggen ‘ik zou gebeld moeten worden.'” OM, ik ben blij, ik speel in bijna elke wedstrijd, ons team doet het goed en dat is het belangrijkste. Als hij moet komen, dan komt hij. wees tot mijn grote geluk”OM-middenvelder zei op RMC maandagavond.

Ter herinnering: Didier Deschamps zal op 16 maart zijn selectie bekendmaken voor de wedstrijd van Nederland op 24 maart in het Stade de France en drie dagen later voor een reis naar Ierland, als onderdeel van de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden.

READ  Moslimblues zouden de ramadan, die donderdag begint, moeten uitstellen