Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Solide en transparante groene verdediging Ben Arfa

Wanneer Saint-Etienne forse vertraging oploopt, ontdekken de verliezer Ben Arafa en de transparante David onze pieken en mislukkingen in de nacht van Saint-Etienne (0-0).

Bovenkant

Gudmundsson: de meest prominente inwoner van Lille

Hij slaagde niet in alles, maar hij verstopte zich niet. 78 minuten Goede prestatie van de iconische Zweed: vier geslaagde dribbels uit zeven, een hele goede voorzet die had kunnen uitlopen op een assist als Amadou Onana net een kopstoot had gegeven. Afgelopen winter vanuit Groningen in Nederland aangekomen voor 6 miljoen euro, ligt de 22-jarige Zweed voor en moet zo doorgaan om Jonathan Iconi te laten vergeten wie hij voor Fiorentina heeft achtergelaten.

Zeki Celik in contact met Arno Norden JB Autissier / Panoramisch

Versterk de verdediging van Saint-Etienne

“Ik besef dat Saint-Etienne meer dan solide is!” Zegt Pascal Dubras in een Amazon Prime-microfoon. ten tweede schone lei Rechtstreeks naar de Groenen die zeer solide waren in de verdediging. Mickael Nade deed zijn best tegen de acceleratie van Jonathan Bamba, Harold Moukoudi maakte een goede overtreding van Jonathan David en Falaye Sacko was zelfs onder druk solide genoeg. De Groenen stijgen naar de 16e plaats in het toernooi, in afwachting van de andere wedstrijden aan het einde van de week.

Lees ook: Renato Sanchez uit blessure.

flopt

Hatem Ben Arfa op de grond als een verloren ziel.

Deze week vierde hij zijn vijfendertigste verjaardag. Hij had 33 op het moment van zijn laatste doelpunt. Sinds zijn vertrek uit Rennes naar Valladolid, ziet Hatem Ben Arfa er volledig gedesoriënteerd uit. De oud-speler van Nice schoot vanavond niet één keer en dwaalde 61 minuten rond op de weide van het Pierre Moroy-stadion. Nou, Camara en Gorna kregen nummer 11, hij toonde niets van zijn genialiteit en voegt deze wedstrijd toe aan de lange lijst met gemiste data. We moeten volgende week woensdag creatiever zijn tegen Chelsea.

READ  Tennis. De WTA Tourkampioenschappen in Saint-Malo: een zware dag voor Franse vrouwen. sport

Jonathan David, volledig transparant

2022 begint met zijn deel van de moeilijkheden voor Jonathan David. Afgezien van zijn keuze, aangezien de Canadees het fantastisch had (twee doelpunten en één assist tijdens de laatste rally), worstelt het 9e reekshoofd Lille om net zo klinisch te zijn als aan het begin van vorig seizoen. Hij creëerde vanavond niet de minste kans (0 schoten) en speelde amper in de wedstrijd van Lille. Met 21 aangeraakte ballen is hij degene met de minste aangeraakte bal (behalve Renato Sanchez). Een wedstrijd die iedereen die volgende zomer bij een geweldige club wil aansluiten, zal vergeten.