Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tadig Pojacar en Remko Evenpoel slaan verkeerde weg in bij Tirreno Adriatico

Warren Bargwill (Team Arkéa Samsic) heeft vrijdag zachtjes de vijfde etappe van de Tirreno Adriatico Championships gewonnen. Tadej Pojakar (UAE Team Emirates) en Remko Evenpoel (Quick Step Alpha Vinyl Team), eerste en tweede in het algemeen klassement, hebben wellicht een dag minder genoten.

Acht kilometer van de finish kwamen de twee mannen uit het peloton op de tegenaanval, begeleid door de Deen Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma). Maar hun inspanningen zullen niet worden beloond met misleiding. De drie mannen die naar rechts moesten, liepen rechtdoor en moesten terug.

Ondanks alles in de top tien in de etappe

Ter verdediging was het plastic tape dat op de hoogte was geklemd, om een ​​verandering van rijstrook aan te geven, niet erg zichtbaar. Ook de drie organisatieleden die aan de onderzijde waren gepositioneerd, van wie één met een rode vlag, waren niet zichtbaar. En zo vervaagden de dromen om terug te keren naar de hoofden van Pogacar, Evenepoel en Vingegaard.

Het drietal wist echter in de top tien van het podium te eindigen (Pogacar, 6; Vingegaard, 7 en Evenepoel, 9). En in het algemeen klassement behielden de tweevoudig Tour de France-winnaar en het jonge Belgische wonderkind hun plaats met hetzelfde verschil (9 seconden).

READ  Ligue 1, Mercato - Paris Saint-Germain kondigt de komst aan van Gianluigi Donnarumma, de nieuwe winnaar van Euro 2020