Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alpineskiën: Alexis Pinturault leidt reus Kranjska Gora na eerste ronde, Lucas Braathen honderdjarig

Slechts een honderdste van een seconde voorop, maar dat maakt niet uit. Het is een prestatie die we al weken niet hebben gezien en die veel goeds zou moeten doen voor het moreel van Alexis Pinturault, na de zeer complexe Olympische Spelen (5e in de Giant, 11e in de Super G, 16e in de slalom en pensionering samen) en een winter dat verre van het voldoen aan zijn verwachtingen (slechts tien in het algemeen).

De Courchevel-schaatser zette zaterdagochtend de snelste tijd neer in de eerste ronde voor reuzen Kranjska Gora (Slovenië) en kon vanaf 12.30 uur de start van de tweede ronde, die zijn eerste overwinning van het seizoen zal zijn, live de 10e winter richten. op rij met minstens één succes in de World Cup.

Ingewikkelde ochtend voor Faivre, Eliminatie van Favrot

Op de geïnjecteerde Podkoren-baan en waar hij zeven podia heeft, waaronder twee overwinningen, was Pinturault zeer comfortabel en dus voor de Noor Lucas Braathen (+0”01), briljant met zijn 16e schort, en de Sloveen Zan Kranjec (+0″19) De overall leider van het algemeen klassement en het klassement van specialiteit (vier successen en tweede plaats in vijf races), de Zwitser Marco Odermatt, tevreden met de zevende plaats (+0’42).

De eerste ronde was ingewikkelder voor Matthew Pfeffer, 23 (+2”08), die tijdens het hardlopen zijn linkerschaats op een rots beschadigde. Meer complexe en exclusieve ochtenden voor Cyprien Sarrazin 43 (+ 3”21), Loévan Parand 47 (+ 3”49) en Thibaut Favrot 48 (+ 3”51).

READ  Euro 2021. Waarom hadden Engeland en Italië alle troeven om zo ver te gaan? . sport