Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sochaux vertraagde in Caen, nog steeds derde in de Ligue 1

Sochaux vertraagde in Caen, nog steeds derde in de Ligue 1

Het kan een keerpunt in het seizoen zijn, en dat zal het niet zijn. Caen en Sochaux, twee kandidaten voor promotie in de Ligue 1, kwamen maandagavond teleurgesteld (0-0) uit het Stade Michel d’Ornano. Sochaux wilde Bordeaux inhalen, dat zaterdag vertraagde vanuit Saint-Etienne (1-1), terwijl Caen ervan droomde om slechts vier punten terug te pakken van de tweede plaats. Het resultaat: een gelijkspel waar niemand iets aan heeft behalve een geweldige show. Deze avond toonde twee wedstrijden in één, waarin elk team zijn periode had.

FCSM had hem tijdens het eerste semester kunnen (of moeten) inschrijven. Amper drie minuten later herstelde hij zich bij de linkerpaal van Gaëtan Weissbeck. Meester van het spel, Socho sloeg met gemak een een-twee-as. En in de 43e minuut, op het perfecte moment om de Noormannen toe te slaan, miste Moussa Doumbia een tackle die alles had kunnen veranderen. Anthony Mandrea nam een ​​infanteriemars en Kaïn begon weer te hopen.