Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Griezmann in Parijs, schok

Griezmann in Parijs, schok

Antoine Griezmann was maandag in het Griffin Museum voor de openingsavond van zijn wassen beeld.

Antoine Griezmann sluit zich aan bij Zinedine Zidane en Kylian Mbappé in de annalen van het Franse voetbal. Makone heeft zich al bij zijn illustere landgenoten gevoegd in de gangen van het Griffin Museum, samen met Zizou en Cake, evenals Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic, andere spelers bevroren in was.

Drie jaar na zijn eerste ontmoeting met de teams van het Griffin Museum kon Antoine Griezmann het werk maandag bewonderen tijdens de avond die was georganiseerd voor de onthulling van zijn standbeeld. De speler van Atletico Madrid was onder de indruk van het resultaat. “Ik ben erg geschrokken omdat het zo goed is gedaan. Zelfs de ogen, de blik, de glimlach, de tanden… alles zit op zijn plaats.”Hij werd vrijgelaten in opmerkingen gerapporteerd door RMC Sport en voegde eraan toe: “Ik ben zo ontroerd, ik ben zo blij en zo trots. Ik was een beetje geschokt toen je naar me keek, maar het was heel goed gedaan, het is geweldig werk geleverd door het team. Ik ben erg trots om hier te zijn en ik hoop hier zo lang mogelijk te blijven.”

Ik hoop zo door te gaan

En als enkele van zijn vrienden van het Franse nationale team onlangs hun internationale pensionering aankondigden, hoopt ook Antoine Griezmann zo lang mogelijk door te gaan bij de Blues. Dit betekent dat ik op de goede weg ben, een voorbeeld ben voor jong en oud en mijn stempel heb gedrukt op de Fransen. Volg de persoon die op 21 maart 32 wordt. Ik hoop zo door te gaan, zoals ik altijd heb gedaan door zowel op als naast het veld alles te geven om mensen te laten glimlachen. Ik wil ook mijn teamgenoten bedanken, want zonder hen is het veel moeilijker, maar hier ben ik erg trots op mijn rit en hoop ik nog steeds meer dingen terug te krijgen. »

Hugo Lloris en Raphael Varane zijn met pensioen, en Antoine Griezmann zou ook een ander eerbetoon kunnen verdienen tijdens zijn volgende bezoek aan de hoofdstad om samen te komen in Clairefontaine. Het voormalig Barcelona, ​​in competitie met Kylian Mbappé, zou de aanvoerdersband kunnen erven. “Ik weet het niet, we hebben een coach die beslist en we zullen zien.”antwoordde gewoon lachend.

READ  De federatie wacht op "verduidelijkingen van de stadionexploitant" nadat Frankrijk en Engeland zijn afgebroken