Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nagelsmann’s moon punch op Neymar

Nagelsmann’s moon punch op Neymar

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Aanwezig in de heenwedstrijd van de achtste finales tegen Bayern München, zal Neymar de terugwedstrijd niet spelen. Slachtoffer van enkelblessure heeft de Braziliaan tot het einde van het seizoen in beslag genomen. Een klap voor Paris Saint-Germain in het licht van de schok van morgen? Voor de Beierse coach Julian Nagelsmann is de afwezigheid van Ney veel minder gevaarlijk dan de terugkeer van Kylian Mbappé.

“Het verandert niet veel. Mbappe die dingen verandert, zal starten (vanaf de heenwedstrijd). PSG heeft een duidelijk idee met Messi en Mbappé voorin. Passes moeten geblokkeerd worden voor Messi. Maar we kunnen niet alles verdedigen, Yann ( Sommer) zal een rol spelen.zei hij op een persconferentie. Neymar zal het waarderen…

lezen
LdC: Sadio Mané begint op de bank tegen Paris Saint-Germain

Voor de terugkeer van Bayern – PSG bieden wij u exclusief met onze partner Unibet een bonus van € 100 met de code FMUNI. Maak vandaag nog een account aan om van deze aanbieding te profiteren en zet €100 in op dubbele Kylian Mbappé om €690 te winnen (kans 6,90 onder voorbehoud).

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Volg de UEFA Champions League op RMC Sport. Klik hier om je aan te melden en toegang te krijgen tot de wedstrijden.

kroeg. de
updaten

READ  Hoe u de livestream van de Gateshead Diamond League-serie kunt bekijken