Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slecht nieuws voor een medewerker!

Nationaal voetbal gaat van start Top tien: de duurste coaches in de geschiedenis

De Ligue 1 moet het stokje nog overnemen nadat FC Nantes-coach Antoine Compoire te maken krijgt met een storing met betrekking tot een deel van zijn personeelsbestand. Zoals getoond ten westen van FrankrijkDe Canarische technicus kondigde in een persconferentie, twee dagen voor de openingswedstrijd tegen Monaco, aan dat Califa Coulibaly, een van de spitsen van club Nantes, de hele maand augustus niet beschikbaar zal zijn na een dijblessure bij het reserveteam. vorig weekend.

Coulibaly is afwezig tijdens de maand augustus

Terwijl Kombouaré hoopt op versterkingen in de aanval, dus Koulibaly niet beschikbaar is in de begindagen van het toernooi en de tegels groot zijn, staat Nantes voor een moeilijk seizoen 2020-2021. De financiële international zal dan ook de grote afwezige van Nantes zijn aan het begin van het seizoen, wat Renaud Emond in staat zou moeten stellen zijn kaart tot het uiterste uit te spelen in de aanval.

afwezig in Nantes

FC Nantes en Antoine Compoire zullen afstand moeten doen van Califa Coulibaly om het kampioenschap te hervatten. De Malinese aanvaller blesseerde afgelopen weekend zijn dijbeen bij de reserve en zal verschillende wedstrijden missen.

READ  Nog steeds een vreselijke prestatie van Kante, die opnieuw werd verkozen tot MVP