Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Longoria meldt zich zelfs in Nederland, Kevin Diaz is opgetogen

Olympique de Marseille zal zeker een grote verrassing zijn tijdens deze zomerse transferperiode. FC Marseille zou niet ver verwijderd zijn van het aanwerven van een Nederlandse goudklomp.

OM-fans hebben reden om tevreden te zijn met de huidige transferperiode van hun club. Pablo Longoria deed zijn best door aantrekkelijke spelers met een groot potentieel uit zijn hoed te trekken zonder financieel te pronken. Deze strategie mag deze zomer niet worden afgerond. Volgens informatie van RMC Sport gaat Mickey van de Veen inderdaad richting La Canebière. De Bataafse verdediger speelt in D2 naast Volendam en is 20 jaar oud. Hij wordt beschouwd als een zeer grote speler in zijn klasse, vertegenwoordigd door Mino Raiola.

‘Een heilige scouting voor Ligue 1-clubs aan Nederlandse kant’

Voor Kevin Diaz moet deze aanstaande aanwerving worden gefeliciteerd, zoals hij op zijn account aangaf Twitter. “AfterRMC.. als ik je vertel dat de Nederlandse D2 niet slecht is..! Heilig scoutingwerk voor Ligue 1-clubs aan de Nederlandse kant.. Eindelijk!!”Met name de RMC Sport-adviseur merkte op dat hij blij is dat een club als Olympique de Marseille geïnteresseerd is in spelers in wording. Het valt nog te bezien hoe de jonge Mickey van de Veen zich zal aanpassen aan een specifieke omgeving die een jonge speler vaak geen cadeau biedt.

READ  Nog steeds een vreselijke prestatie van Kante, die opnieuw werd verkozen tot MVP