Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marc-Antoine Olivier, 6e op de 10 km Olympische Spelen in Tokio: ‘Het is moeilijk om het uit te staan’

Marc-Antoine Olivier, 6e plaats op de 10km open water op 1’49”03 vanuit Wellbrock: “Het is heel moeilijk te verdragen, echt heel moeilijk. Ik begrijp het niet. Ik heb vijf jaar als een gek gewerkt. Mijn niveau was veel beter dan in Rio (de derde in 2016). Het niveau is veel gestegen, maar ik dacht Ik had in ieder geval veel van mijn plek op het podium, ik ga waarschijnlijk voor goud. Ik heb het allemaal vijf jaar gedaan. Ik viel aan het begin van ronde vijf. Nog twee ronden, ongeveer een half uur in de Ik zei tegen mezelf dat ik anderen niet zou laten passeren om in de buurt te blijven en op de been te blijven en waarom niet terug te komen.

“Ik begrijp niet waarom ik geen kassa had”

De Duitser was erg sterk vandaag, hij maakte een ritme tijdens de race en het was afschuwelijk en mooi om te zien, maar onmogelijk voor mij om te antwoorden. Vanaf de eerste ronden had ik echt moeite om op de been te blijven. Gespierd kon ik er niet meer tegen. Het is echt moeilijk. Fysiek had ik geen kassa. De hitte heeft gewerkt. Daarom ben ik niet naar de hoogte gegaan en ben in Montpellier gebleven. Ik begrijp niet waarom ik geen kassa had. Ik heb kilometers gemaakt, zelfs meer dan normaal. Het is echt moeilijk te slikken. “

READ  Joao Cancelo positief voor Covid-19 en een europakket!