Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met een record speerwerpen is Kevin Mayer dicht bij een zilveren medaille op de tienkamp op de Olympische Spelen van Tokio

In zijn strijd om het podium op de tienkamp van de Olympische Spelen in Tokio, deze donderdag, scoorde Kevin Mayer een krachtige stoot tijdens het speerwerpen. Met een nieuw persoonlijk record bij zijn tweede poging (73.09m, 937 punten) krijgt de wereldrecordhouder meer dan 200 punten van Ashley Moloney (57.12m, 695 punten) en Pierce LePage (57.24m, 696 punten), zijn directe punt deelnemers op het podium Coronation, nu op de tweede plaats.

Voor hem heeft Damien Warner, dankzij een nieuw persoonlijk record, een goede marge (214 punten voorsprong op Mayer) om de Olympische titel te voorspellen, omdat hij op de 1500 meter meer dan 30 seconden achter een opsluiting zal moeten finishen. (start om 14.40 uur), de laatste test, terwijl de twee mannen momenteel niet op een heel ander afstandsniveau zitten.

Wat betreft de Fransman ligt het zilver binnen ieders bereik want hij verslaat Moloney met 102 punten, en heeft een marge van ongeveer 15 seconden op 1500 meter (6-7 punten per seconde), terwijl de Australiër op papier niet beter is . vijandigheid ervan.

Achter hen zullen Garrett Scanting, die vierde werd na een goede speer, en Lepage ook proberen het podium te pakken, maar Meyer heeft een redelijk geruststellende marge van seconden.

READ  Petrakov Shevchenko volgt op als president van Oekraïne