Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slecht nieuws voor de blues vóór de zwarten!

Slecht nieuws voor de blues vóór de zwarten!

Hoewel hij misschien bang is geschorst te worden voor de openingswedstrijd van het WK, zal Scott Barrett op 8 september aanwezig zijn tegen Frankrijk op het gras van het Stade de France.

Eindelijk de opklaring voor de zwarten, elf dagen voor de start van het WK. Zuid-Afrika corrigeerde vrijdag in hun laatste vriendschappelijke wedstrijd, en Nieuw-Zeeland zag ook hun tweedelijns Scott Barrett kort voor rust weggestuurd worden. Het gevolg van de tweede gele kaart na een overtreding op Malcolm Marks. Daarom dreigde de Crusaders-speler na deze uitsluiting geschorst te worden, waardoor hij de wedstrijd tegen de Blues zou hebben gemist.

Maar Scott Barrett werd maandag uiteindelijk vrijgesproken door de World Rugby Disciplinary Committee. “De Onafhankelijke Judiciële Commissie oordeelde dat de uitzetting in dit geval een voldoende straf was, omdat de speler uit het veld was gestuurd voor twee gele kaarten (in de aanvulling een tijdelijke schorsing genoemd), waarbij de eerste van deze gele kaarten was voor een technische overtreding na het begaan een technische fout.” “Teamwaarschuwing”, rechtvaardigde World Rugby in haar persbericht.

De afwezigheid van Scott Barrett zou opnieuw een klap zijn geweest voor Nieuw-Zeeland, dat al de plaats moet innemen van Brody Retalik, die een knieblessure heeft en niet terugkeert voor de opener, en ook middenvelder Shannon Frisell zal in de derde linie scoren. Zowel Attacher als rechtsveldverdediger Terrell Lomax werd vrijgelaten vanwege een blessure tegen de Bucks.

READ  Nantes: Mogelijke en afwezige lijnen