Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Slecht nieuws aankondigen vóór een nieuwe schok in de Franse competitie!

Slecht nieuws aankondigen vóór een nieuwe schok in de Franse competitie!

Met pijn slaagde Sang-et-Or erin de verrassing van het seizoen, Stade Brestois, uit te schakelen ter gelegenheid van de 25e dag van de Franse competitie. Een zeer belangrijke overwinning in de race om Europa voorafgaand aan de noordelijke derby is niet minder belangrijk in het seizoen. . Lensois wacht in maart een ongunstig schema. RCL zal OGC Nice ontvangen voordat hij naar Lille afreist. Voor deze langverwachte derby zal er een grote klap in de gelederen vallen voor Frank Hayes.

© RC Lens officiële website

Na het indrukwekkende succes in het Groupama Stadion tegen Olympique Lyonnais wilden de Artesians graag een goede prestatie neerzetten tegen Brest en nummer twee Paris Saint-Germain. Het werd gedaan in het belang van de teamgenoten van Bryce Samba die erin slaagden te doen wat nodig was om de drie punten te pakken. Een succes waarmee het Sang et Or-team de top vijf van de Franse competitie kan bereiken en hun kansen op kwalificatie voor de meest prestigieuze Europese competities kan behouden. De komende weken zullen echter cruciaal zijn voor Lenso, met nog negen dagen te gaan voor het einde van het seizoen. Tegenover de dalende Aiglons volgend weekend en vervolgens tegen buurland Lille aan het einde van de maand, speelt RCL een grote rol. confronteer Lusk, Een nadelige afwezigheid is jammer in de selectie van Frank Hayes.

Khosanov stopte tegen Lille!

De 20-jarige jonge Oezbeekse verdediger begon afgelopen weekend in Bullert aan de wedstrijd tegen SB29. Voor zijn plotselinge interventies kreeg Abdulkader Khosanov in de eerste minuten van de wedstrijd een gele kaart. Een verre van triviale gele kaart, de derde in tien wedstrijden in alle competities, staat synoniem voor schorsing. De Lensois-verdediger zal deze week voor de disciplinaire commissie verschijnen en zijn straf zou onmiddellijk na de wedstrijd tegen OGC Nice en vóór de reis naar de Mastiffs moeten volgen.

Een harde klap voor Frank Hayes, die tijdens de Noordelijke derby niet op al zijn beschikbare krachten zal kunnen rekenen. Het valt nog te bezien welke verdediging de Liencois-technicus zal bieden tegen het Lille-team dat voor de gelegenheid werd vrijgegeven…

READ  Derde Europese titel voor Nederlander Vimki Ball op de 4x400m estafette voor dames