Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ongelooflijke verdediging voor Thierry Henry op de Olympische Spelen van 2024?

Ongelooflijke verdediging voor Thierry Henry op de Olympische Spelen van 2024?

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Over vier maanden zal het Franse Olympische team een ​​van de trekpleisters van de Olympische Spelen zijn als ze hun deuren openen. Thierry Henry en zijn bende zullen met spanning wachten op hun bod op een medaille, en waarom niet op goud, om het laatste Franse team op te volgen dat in 1984 de Olympische Spelen in Los Angeles won. Voordat je zelfs maar aan winnen kunt denken, moet je daadwerkelijk een groep opbouwen, wat vier jaar geleden in Tokio geen gemakkelijke taak was. Maar deze keer zien de vooruitzichten er positiever uit.

Saliba – Badiashile – Lucaba – Euro vier?

Dat geeft Thierry Henry droomteamdromen om zijn collectie op te bouwen. gisteren, Parijse Hij onthulde dat de coach van de Espoors, en daarmee de Olympische ploeg, hoopt een beroep te kunnen doen op het trio Griezmann-Mbappé-Giroux om de jeugd te ondersteunen. Maar het kan ook gepaard gaan met een indrukwekkende verdediging! Sterker nog, de Blues-ploeg zou graag Benoit Badiashile en William Saliba, geboren in 2001 en daarom tot de jonge spelers behoren die waarschijnlijk zullen worden opgeroepen, in de wedstrijd willen hebben. Het plan zal dus zijn om met Castelo Lukeba en Lenny Euro een centrale verdediger te vormen, wat er geweldig uit zou zien…

Samenvatten

Het Franse nationale team bereidt zich voor op de Olympische Spelen van 2024, onder leiding van Thierry Henry, die op zoek is naar een medaille of zelfs een gouden medaille. De opstelling zou een verrassend trio van Griezmann, Mbappé en Giroud kunnen bevatten, evenals een sterke verdediging bestaande uit jonge talenten als Badiashile en Saliba, die samen met Lukeba en Euro een indrukwekkende vier vormen.