Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato OM: Geheimen van Jordan Vertue over zijn verlenging!

Mercato OM: Geheimen van Jordan Vertue over zijn verlenging!

We vonden het erg leuk wat je zei over je aanpassing aan Aston Villa en Fiorentina. Het lijkt erop dat je goed begrijpt hoe je ermee om moet gaan. Maar wat heb je gedaan om in Marseille te integreren in die kleedkamer toen je aankwam? Wat zijn de kleine details waar je op hebt gelet?

Jordan Waarde: “Ik ben dezelfde gebleven. Ik denk dat ik in het begin van mijn carrière moeite had om me open te stellen. Ik was een beetje verlegen in mijn eigen hoekje. Met de ervaring en de fouten uit het verleden proberen we alles te corrigeren.” daarvan.” Ik arriveerde in de kleedkamer waar de ontvangst uitstekend was. De integratie was eenvoudig en sindsdien ben ik trouw gebleven aan mezelf. Ik probeer naar iedereen te luisteren en ook mijn professionele ervaring te delen.”

Tijdens onze evaluaties vorig jaar, vooral met Maxence Volpe, merkten we al snel je grote tactische intelligentie op. Door bijvoorbeeld Nuno Tavares op de linkerflank te markeren, worden we ons bewust van het belang om daar te zijn om te compenseren. Hoe is deze dynamiek tot stand gekomen? Komt dit voort uit uw begrip van het spel? Of is het het resultaat van gesprekken met de coach? Misschien heeft de coach deze strategie meteen geïmplementeerd?

Jordan Waarde: “Ik denk dat het er allemaal om draait. Ik had het geluk dat ik geweldige coaches had toen ik bij Nantes coachte en daarna gedurende mijn hele carrière, en dan komt het naar mij toe. Zo ben ik, ik ben een schaduwspeler. Ik denk dat in een “Je hebt er één nodig. En het stelt je in staat om balans in het team te brengen en vooruit te komen. Nu is het ook goed om je te kunnen zien en van tijd tot tijd doelpunten te maken en assists te geven. Maar ik denk dat dat in een Als team heb je alles nodig en als je de gaten goedmaakt, komt dat ten goede aan het team.”

Ik was een aantal wedstrijden afwezig en we hoorden vaak: “Jordan Virtue, hij is vermist, hij is vermist.” Heeft het jouw oren ook bereikt? Het is een vorm van waardering die nog steeds goed voelt, in de zin dat je een speler bent die eindelijk gewaardeerd wordt voor je echte waarde…

READ  Moeten de gevechten tussen Dumpy en Bucky stoppen? Analyse van de Franse MMA-scheidsrechter

Jordan Waarde: “Ja, daar heb ik over gehoord, maar ik zeg het niet graag omdat ik een teammens ben. Als we je dat vertellen, betekent dit dat het team slecht presteert. Dus vanaf het moment dat het team presteert , Ik ben niet de persoon die over zichzelf zal praten. Ik ben iemand die het welzijn van het team zoekt, om het team te helpen. Aan de zijlijn staan ​​doet mij ook pijn, want ik wil op het veld staan. “Om mijn teamgenoten te helpen. We zijn samen, het is een team, het is een groep en op deze manier kunnen we geweldige dingen bereiken.”

We waarderen ook enorm je moed en vastberadenheid om te spelen ondanks de blessures. Je behield dat niveau van intensiteit, zelfs als je niet 100% was. Wij hebben gemerkt dat u hierover geen klachten heeft geuit. Waar komt deze mentaliteit vandaan? Is dit het gevolg van de invloed van uw coaches of weerspiegelt het uw persoonlijke waarden?

Jordan Waarde: “Ja, ik denk dat dat aan de ene kant mijn waarden zijn. Aan de andere kant denk ik dat je jezelf in het leven pijn moet doen, vooral in tijden waarin het ingewikkeld is. Ik denk dat wanneer je kunt rusten en zo goed mogelijk kunt genezen , dat is het beste voor de speler.” Er waren een bepaald aantal geblesseerde spelers, spelers die op de bank zaten, en de coach had ze nodig. Dan zijn dit de gesprekken die we voeren met de staf, maar als ik eenmaal kan zeggen: 'Ik sta op het veld, dan is dat omdat ik fit ben. En dat is het dan, ik hoef niet te klagen over mijn blessures.' Als ik op het veld sta, is dat oké', dan proberen we dat doordeweeks te corrigeren, zodat het in het weekend zo goed mogelijk gaat.”

Je komt uit een heel klein dorp, bent opgegroeid en woont nu in Marseille. Ik weet dat je familie heel belangrijk voor je is. Wat betekent Marseille voor jou?

READ  OGC Nice - OM: Payet en Galtier, twee schokkende getuigenissen over ongevallen en een verrassende uitspraak?

Jordan Waarde: “De zon, de leefomgeving, de warme mensen, ze zien dat mensen hun team steunen en je pushen om het beste voor ze te doen.”

Heeft u een anekdote over supporters? Er is iets met je gebeurd, we hebben er een keer over gesproken met Valentin Rongier, hij vertelde ons dat er iemand in het verkeer naar zijn raam kwam. Heeft u zo'n verhaal?

Jordan Waarde: “Ja, het is Marseille, ze kunnen je volgen op de motor en je een duim omhoog geven of een knikje geven. Als je bijvoorbeeld een wedstrijd verliest, ga je naar de slager en zeggen ze 'word wakker', maar het volgende weekend… als je wint, zijn ze blij en moedigen ze je zo goed mogelijk aan. Dit is Marseille, daarom zijn we hierheen gekomen, omdat we deze warmte en dit enthousiasme voelen en we ze het beste willen geven wat we kunnen. Maar om het Velodrome te zien zoals we het nu zien, is uitzonderlijk.”

Heb jij wat supporters kunnen leveren op sociale media? Weet jij ook hoe je daar moet passen?

Jordan Waarde: “Ja, een beetje, maar ik ben dezelfde gebleven. Mensen, als ze mijn gezicht vandaag zien, is het hetzelfde als vijf jaar geleden, tien jaar geleden. En ik denk dat als ze van me houden, dat de reden is. Dit is wie ik nu ben.” “En ja, daarna hoort het bij het voetbal, iedereen is zoals hij is. Ik vind het geweldig en ben er dol op. Voetbal. Eerlijk gezegd zie ik mezelf vandaag de dag nergens anders dan op het veld. Ik heb er veel plezier in.” Het is mijn passie, het is mijn werk en ik geef alles wat ik kan.” daarvoor. Maar ja, voor mij is het ook mijn taak om naar de wedstrijden te kijken, mijn fouten te zien en deze te corrigeren. Dus iedereen is hetzelfde, maar voor mij is dit de manier waarop ik werk en dat is het, ik ben het“Nou, ik ben blij met mijn leven, ik ben erg blij en trots om hier te zijn.”

We hadden het eerder over werken in de schaduw, is er in de wedstrijden waar je momenteel naar kijkt een speler op jouw positie of een andere speler waarvan je tegen jezelf zegt: 'Hij is, nou ja, daar hebben we het niet over, maar hij is een speler.' speler.” Een geweldige speler. Is er een speler als deze die onlangs uw aandacht heeft getrokken?

READ  Wat is de formatie voor Nederland?

Jordan Waarde: “Ik kijk veel wedstrijden. Natuurlijk zijn er een aantal geweldige spelers, maar ik hou van voetbal in het algemeen. Ik hield bijvoorbeeld van de wedstrijd tussen Leipzig en Real Madrid, waar Real Madrid het publiek versloeg. Ik hou van voetbal en ik probeer kijk alles. “Probeer ook mijn clubs te volgen. Oud.” Soms zegt mijn vrouw tegen mij: “O, doe rustig aan!” “Maar dit is mijn leven, het is mijn passie en ik hou ervan.”

Het laatste punt is dat je contract loopt tot 2025 met optie. Heeft de club de controle of jij?

Jordan Waarde: “Het is een optie in onderling overleg. Als ik 50% van de wedstrijden speel, heb ik een verplichte optie voor het vierde seizoen in Marseille. Ik hoop dat ik de 50% haal, dus ik blijf hier.”