Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Juventus garandeert deelname aan het WK voor clubs in 2025

Juventus garandeert deelname aan het WK voor clubs in 2025

Dit is de nieuwe competitie waar fans over de hele wereld lang op hebben gewacht. De nieuwe wijziging van het WK voor clubs gaat in vanaf 2025 en wordt van 15 juni tot en met 13 juli in de Verenigde Staten gehouden. Dit wordt de eerste editie waarin 32 clubs uit de zes continentale confederaties tegen elkaar strijden. Het kwalificatiesysteem voor de UEFA Zone is als volgt: de laatste vier winnaars van de hoofdclubcompetitie en aanvullende teams worden geselecteerd op basis van hun positie in de UEFA Club Rankings over een periode van vier jaar. Dinsdagavond valideerde Juventus zijn ticket.

De rest volgt na deze aankondiging

“Felicitaties aan Juventus voor de kwalificatie voor de FIFA Club World Cup 2025. Na het vertrek van Napoli uit de Champions League heeft Juventus nu hun plaats veiliggesteld via de Europese classificatieroute en is zij het 10e Europese team geworden dat zich kwalificeert voor het toernooi.Dat heeft de Internationale Federatie van Voetbalbonden (FIFA) op haar netwerken bekendgemaakt. Zo voegt de Oude Dame zich bij Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Bayern München, Inter Milan, Paris Saint-Germain, Porto, Benfica en Borussia Dortmund.

kroeg. de
updaten

READ  De Zerbe, Marcelino, Stefan, andere geruchten wijzen