Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het eerste doelpunt van Arda Guler zet Spanje in brand, een groot schandaal in Engeland na de Doku-aanval

Het eerste doelpunt van Arda Guler zet Spanje in brand, een groot schandaal in Engeland na de Doku-aanval

Arda Güler unaniem

Het hoogtepunt van de grote overwinning van Real Madrid op Celta Vigo was zonder twijfel het eerste doelpunt van Arda Guler! Terug vóór de Turkse extra tijd “Vonk het feest aan” Als een spandoek leuk vinden. Met zijn eerste doelpunt in een Madrid-shirt. Drie blessures en 247 dagen later opende Guler eindelijk zijn doelpuntenteller. Kinderdag, de Spanjaard verheugt zich dagelijks op zijn binnenpagina's. Je hoefde alleen maar het geluk van de betrokkene te zien, maar ook het geluk van zijn teamgenoten en supporters om te begrijpen hoe verlossend dit doelpunt was. 'Arda voelt de liefde van Madrid'samenvatting Marka Op de binnenpagina's. Knuffels verspreidden zich ook tussen Crack en Carlo Ancelotti. Kortom, Real Madrid zorgde voor de basis en gaf vertrouwen aan de parel van het team dat op zijn zachtst gezegd een ingewikkelde start kende.

De rest volgt na deze aankondiging

De zwarte woede van Klopp en Engeland

In Klopp's laatste dans tegen Guardiola vertrokken de twee aartsvijanden als goede vrienden, waarbij Liverpool en Manchester City met 1-1 gelijk speelden. Toen de Reds terugkwamen uit de kleedkamer, hadden ze talloze duidelijke kansen om de wedstrijd te beëindigen. Bovenal hadden ze het matchpoint in blessuretijd kunnen pakken nadat Doku McAllister in het gebied had aangevallen. De schoenplaten bevinden zich naar voren op de romp van de Argentijn, zoals weergegeven in het bord Telegraaf. Een karatetrap maakte de Zwarte Club boos, maar werd ondanks VAR niet meegeteld. Een schandaal dat maandag de voorpagina's van Engelse kranten haalde. naar Dagelijkse expressie dat het “100% boete”. naar Dagelijkse spiegel, VAR bleef in de beklaagdenbank, met Doku in het script. Een besluit dat vanochtend veel inkt doet vloeien over Zijne Majesteit's Koninkrijk.

READ  Nieuw-Zeeland: The Blues domineerden de All Blacks in de openingswedstrijd

Voor lezen
Paris Saint-Germain: Daniel Riolo valt Luis Enrique opnieuw aan

Ethan is het slachtoffer van zijn broer Killian

Als de oudere Kylian Mbappé zijn speeltijd ziet afnemen bij PSG, wat kunnen we dan zeggen over broertje Ethan die zich minder zorgen maakt, bevestigt hij. het team Op de binnenpagina's. Zoals de Spaanse pers heeft onthuld, zou hij zijn broer naar Madrid kunnen volgen omdat de betrekkingen met Paris Saint-Germain koud zijn. “Er zijn hele grote spanningen, vooral met de moeder, die de club ervan beschuldigt het imago van Kylian te willen schaden.”“, legt een interne clubbron uit. Het dossier van Ethan Mbappé wordt beheerd door Nasser Al-Khelaifi en Luis Campos. Momenteel is hij middenvelder. “Lijkt zo ver weg” Om zijn eerste profcontract te tekenen bij Paris Saint-Germain.

kroeg. de
updaten