Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SD Worx speelde zijn partituur – Nieuws

SD Worx speelde zijn partituur – Nieuws

Het is een plaatje om dit seizoen aan te wennen. De renners van SD Worx feliciteren al hun glimlach met de komst van Luik-Bastenaken-Luik. Natuurlijk vallen ze soms kapot, maar als Purple Army aanwezig is, zoals deze zondag in België, is er niet veel dat ze kan doen huiveren. En deze keer was Demi Fullering degene die de auditie veranderde en haar eerste WorldTour-overwinning in haar carrière scoorde. (Zie classificatie). ‘Ik ben er zo trots op. Het is de mooiste van mij.’Laten we discreet weggaan van de winnaar, een paar minuten na het einde. De race was echter bewogen en we moesten ons vasthouden om de juiste wagen te krijgen. Die vochten voor de overwinning.

Na al wat ruzie is het de kust van La Roche-aux-Faucons die zichzelf doet gelden als vrederechter. En de grootste namen in pelotonvrouwen staan ​​op de voorgrond. “Het plan was om met een kleine groep aan te komen. Het doel was om de race moeilijk te maken.”. Altijd in de juiste groep, en bekend als de snelste dochter van de overgebleven kandidaten, kan Demi Vollering rekenen op de steun van wereldkampioen Anna van der Bregen om het tempo te bepalen en een terugval te voorkomen. “Anna reed de hele finale aan het roer van de groep en hield een heel hoog tempo aan zoals ik wil. Het was geweldig om te zien dat ze zo hard voor me ging. Wat ze voor mij deed, is geweldig.”.

Herinneringen aan 2019

Toen moest blijkbaar alleen de 24-jarige Nederlandse haar agressieve kwaliteiten laten spreken om van Annemiek van Vleuten (Movistar) af te komen. “Ik had vertrouwen in hardlopen, het heeft me veel geholpen. Ik voelde niet veel druk. Ik was in orde en had er alle vertrouwen in dat ik daar zou komen. Ik weet niet eens hoe het ging. Ik was erg gefocust.”, Je lacht nadat ik weer op het SD Worx-team kan rekenen voor alle juiste zetten. “Onze teammatch werkte perfect, en we hadden altijd iemand van het team in de wedstrijd. Hij gaf me veel vertrouwen voor de finale. Tijdens mijn recente klim waren er drie van het team vooraan, wat me zoveel energie gaf. , het was geweldig om hier met dit team te racen..

Anna van der Bregen zou niet in botsing komen met haar teamgenoot. “Wielrennen is een teamsport. Ik heb het gevoel dat ik de race deze keer weer heb gewonnen, maar op een andere manier. De helft ervan heeft een sprint die ik niet heb. Om die strategie in dit scenario te krijgen. Ik zou het niet hebben gedaan. was gelukkiger zonder. “. Demi Fullering kreeg haar wraak, twee jaar na het beëindigen van 3eLuik. “Ik heb het peloton gewonnen. Het gaf me veel vertrouwen in de volgende edities. Ik dacht op dat moment bij mezelf:” Je bent niet slecht en dat is een goed voorteken. “. En dus bewees het script van zondag dat het juist was. “Luik is een van mijn favoriete races. Ik hoop deel uit te maken van de toekomst van het wielrennen in Nederland. Het is een soort opluchting om te winnen.”. Dit is in zijn eerste jaar bij WorldTour, en na zes van de top 10 spelers in zeven dagen racen.

READ  Voor de finale hield de merengue stand!