Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik ben een beetje pissig over gaten.’

Over zijn dag gesproken, de Fransen uitten meteen zijn ergernis over de banden van Pirelli die zo kwetsbaar waren op het asfalt. Gelukkig voor hem had zijn piercing niet veel effect op zijn zweet.

“Nog twee holes voor mij vanavond, dus ik ben blij dat ik twee reservewielen bij me had! Eerlijk gezegd, ik ben hier een beetje door geïrriteerd en ik heb het al eerder in Monte Carlo genoemd.” Er moet iets gebeuren, het mag geen loterij met gaten worden, want het is nu een soort zaak. Ik heb mijn piercings drie keer per dag (inclusief 2 langzame piercings), het is echt gewoon te veel en zonder ooit iets te raken ‘

Hoewel hij vermoedelijk 10 seconden heeft verloren met zijn SS13-lekke band, verwacht de Franse coureur morgen nog steeds een groot gevecht in altijd delicate etappes.

“Ik denk dat we vandaag een heel goed tempo hebben. Zonder de gaten zal de opening comfortabeler zijn, maar dat is het niet. directWe moeten gewoon op dezelfde manier blijven rijden en uit de problemen blijven.

Morgen special first is compleet anders. Het is in sommige secties vrij ruim maar weer zonder grip. Dan is misschien de sterktefase de smalste van het weekend met veel touwen, dus het wordt zeker een interessante dag. ”

READ  Analyse Laurent Hess: 'Dopraz zette Khazari eindelijk in zijn beste rol'