Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Esp. : Real Madrid loopt nog steeds achterop

Hij begon opnieuw door woensdag Cádiz (3-0) te verslaan, drie dagen na een gelijkspel met Getafe (0-0), stopte Real Madrid zaterdag opnieuw toen ze Betis verwelkomden (0-0), in een wedstrijd die in de 32e werd geteld. ronde. La Liga.

Gehandicapt door de druk van de Andalusiërs traden de Madridianen op voor de enige echte kans op een teleurstellende eerste termijn met een schot van Benzema. De ontmoeting werd een uur later opener, Courtois stapte perfect in de voeten van Borja Iglesias, waarna Bravo het schot van Modric in het andere gebied blokkeerde. Maar dat was niet genoeg om het feest op gang te krijgen. Ondanks nieuwe kansen die Vinicius en Casemiro laat in de wedstrijd aanboden, slaagden de mannen van Zinedine Zidane er niet in het verschil te maken en kregen opnieuw een gelijkspel toe.

In de titelrace past dit resultaat duidelijk niet bij Real, die de kans heeft gehad om tijdelijk terug te keren naar de climax van de leiders, Atletico Madrid, die voor hun trip naar Bilbao twee punten voorsprong op Casa Blanca hebben. , Zondag. Barcelona, ​​op de derde plaats met twee wedstrijden en drie punten achter Merengue, verhuist morgen naar de grasmat van Villarreal.

8.410 keer gelezen Ingediend door Roman Rego op 24/04/2021 om 22:55 uur


READ  voetbal. Mbappe ziet zwakte, Nederlanders zijn heel zwak... de hoogste flops van Nederland