Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Euro 2021: Alle teams en groepen in de competitie

Vierentwintig teams, van de 50 die aan de start deelnamen, hebben zichzelf geëlimineerd uit de kwalificatiewedstrijden en zullen van 11 juni tot 11 juli strijden om het 16e Europese kampioenschap voetbal. De groepen van de laatste etappes werden gehouden aan het einde van november 2019 en werden voltooid na de kwalificatiewedstrijden van najaar 2020. De titelverdedigers, Portugal en Frankrijk, finalisten van de vorige editie, zitten in dezelfde groep (F), samen met Duitsland en Hongarije. Bijzonder gefokte duivin. The Blues zullen op 15 juni in München deelnemen aan de race tegen Duitsland. In de laatste WK-finale in Rusland erfden de Kroaten Tsjechië, Schotland en Engeland. Komt in aanmerking voor de rol van 16 De eerste en tweede van elke groep, maar ook de beste vier in de derde. De halve finale en finale wedstrijden worden gehouden in Londen.

Een groot precedent voor Macedonië, dat zijn eerste internationale competitie zal spelen, en die het tijdens deze groepsfase zal opnemen tegen Oostenrijk, Nederland en Oekraïne. Let op de afwezigheid van Servië, IJsland, Griekenland, Ierland of zelfs Noorwegen door Herling Haaland. Te veel mensen die faalden tijdens de kwalificatie of kwalificatie. Zoek gedetailleerd, groep voor groep, naar alle nationale teams die aan de wedstrijd hebben deelgenomen.

Competitie stelt details in:

Groep A: Italië, Zwitserland, Turkije, Wales

Groep twee: België, Denemarken, Finland, Rusland

Groep 3: Oekraïne, Noord-Macedonië, Oostenrijk, Nederland

Groep D: Kroatië, Tsjechië, Engeland, Schotland

Groep E: Polen, Slowakije, Spanje, Zweden

Groep F: FrankrijkDuitsland, Hongarije, Portugal