Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Match: Metz / PSG-armaturen volgens de pers

De pers van vandaag is het niet echt eens met de teams van twee teams voor de wedstrijd Metz / Paris Saint-Germain op zaterdag (17.00 uur). Er zijn twijfels over alle lijnen aan de Parijse kant.

Het is niet eenvoudig om de datum van de 34ste dag van het Frans kampioenschap, de wedstrijd tussen Metz / Paris Saint-Germain, te bepalen met betrekking tot de formaties van de twee teams, vooral omdat er aan de Parijse kant veel twijfels zijn sinds Pochettino speelde. De pers van vandaag maakt bekend dat de teams in het algemeen niet erg lijken op deze Metz / PSG, met veel van de gebruikelijke winnaars die bij de aftrap terugkomen bij Elf. Bij de twijfels over de samenstelling van de PSG kondigde L’Equipe bijvoorbeeld linksback Bakker aan bij het zien van Le Parisien Kurzawa.

Ter verdediging moeten we Kimpembe op de hub vinden, evenals Florenzi aan de rechterkant. Om Kimpembe te begeleiden, ziet de sportkrant Kehrer, de regionale in plaats van Danilo. In het midden moet Paredes in de dubbele as staan ​​met Ferrati, zelfs als Le Barezian Herrera vermoedt. In de aanval zijn er eindelijk twijfels naast Neymar in de 10e minuut en staat Mbappé aan de linkerkant. Wat L’Equipe betreft, Di Maria zal aan de rechterkant staan ​​en Kane zal bovenaan staan ​​wanneer Le Parisien Draxler en Icardi in dezelfde posities ziet.

Samenstelling van Paris Saint-Germain tegen Metz volgens L’Equipe: Navas – Florentijns, Kiharir, Kempembe, Packer – Paredes, Ferrati – Di Maria, Neymar, Mbappe – Kane

READ  Twee jonge duiven van Racing opgeroepen met U17's voor EK 2023 - Alsa'Sports

De samenstelling van het team van Paris Saint-Germain tegen Metz, volgens Le Parisien: Navas – Florentijns, Danilo, Kempembe, Kurzawa – Paredes, Ferrati (of Herrera) – Draxler (of Kane), Neymar, Mbappe – Icardi

Aan de kant van Metz is er weinig onzekerheid over de samenstelling van het team. Frederick Anthony zal op Oukidja vertrouwen voor doelpunten die worden beschermd door een drievoudige verdediging bestaande uit Bronn, Kouyaté en Boye van rechts naar links. In het midden zal het duo samengesteld door Sarr en Maja naar verwachting voor de verdediging staan, met Centiprones aan de rechterkant en Odol aan de linkerkant. Bij de aanval zal Gueye Leya Iseka of Yade ontmoeten, met steun van Pulaya.

De formatie van Metz tegen Paris Saint-Germain, aldus de pers: Oukidja – Kouyaté, Boye, Bronn – Centonze, Maïga, Sarr, Udol – Boulaya-Gueye, Yade of Iseka