Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Peaks / Lyon Ligue flops: Yilmaz bommenwerper, Paqueta-Ligue 1 fout

Yilmaz ‘kostbare dubbel, het nieuwe doelpunt van David, maar ook Bakita’s fatale fout: het vinden van Blaise en het falen van de redactie aan het einde van deze wedstrijd tussen Lyon en Lille (2-3).

Pieken

Yilmaz, de echte held van Lille
Burak Yilmaz
Lyon beul zondagavond. De Turkse aanvaller werd de hele wedstrijd vergiftigd. Op 35-jarige leeftijd heeft hij nooit meer naar zijn leeftijd gekeken, behalve om zijn ervaring bij grote evenementen te delen. Voor rust was hij degene die zijn team nieuw leven inblazen met twee schone goals door een doelpunt te maken uit een prachtige vrije trap (45e+1). Hij was opnieuw degene die op zoek was naar een bug van Pacita om David perfect te dienen (60e). En opnieuw was hij het die het beslissende doelpunt scoorde in de wedstrijd die de mijlpaal van de avond zal markeren dankzij een prachtige bal die aan het einde van de race werd gevangen. Perfect in inspanning, onder druk, hij is ongetwijfeld een sterke verliezer.

David klopte opnieuw
Ik denk dat Al Kindi het seizoen op zijn tenen begon. Maar in 2021 vindt hij weer inspiratie. Als hij goed scoort, is zijn 11e Doelpunt dit seizoen, de noordelijke aanvaller zal vooral de verdediging van Lyon beïnvloeden door zijn diepe calls, die enigszins complementair zijn aan het cruciale spel van zijn vriend Yilmaz.

Putman Fonte, Dieu de Choc
Sven Putman en Jose Fonte spelen nog steeds een grote wedstrijd. Als de tweede een doelpunt maakte tegen zijn kamp, ​​zou hij zijn geweldige defensieve prestatie naast zijn Nederlandse vriend, de keizerlijke, ook niet bederven om vele rivalen af ​​te weren. Ze hebben hun teamgenoten opmerkelijk gerustgesteld op de laatste momenten dat Lyon drukte.

READ  De weg van de Red Panthers naar het WK Hockey eindigt: ze verliezen van Nederland in de kwartfinales

Meganan heeft zichzelf goed gered
Fout in evaluatie leidt tot 2e Een goal van Lyon had zijn avond kunnen bederven. Maar Mike Minnan toonde een geweldige geest om bij de wedstrijd te blijven en zelfs beslissend te zijn. Want na deze fout kon hij in de lucht reageren en trapte hij vooral de parade af met een lange trap van Thiago Mendes toen de stand 2-2 was.

» Lees ookKrachtige kopbal, Lyon gooit Lyon omver en behoudt de controle

Flops

Pakket voor rijden met OL
Te fel in de afgelopen weken,
Misschien heeft Lucas Paqueta een fatale fout gemaakt Voor het einde van het Lyon-seizoen. Toen zijn team met 2-1 opschoof, verloor hij op onverklaarbare wijze een opslag van de verdedigers en keerde meteen terug naar Yilmaz, die hiervan profiteerde. Afgezien van deze fout heeft hij, in tegenstelling tot zijn gewoonte, nooit de wedstrijd van Lyon beïnvloed. Geestelijk getroffen, gaf hij na een paar minuten zijn plaats op.

Leon, ongemakkelijke verdediging
Voorafgaand aan deze wedstrijd moet Rudi Garcia een vaag standpunt hebben ingenomen over de deal van Denayer. Door zijn verdediging aan te passen en hem weer in het draaipunt van De Sciglio te plaatsen, vertrouwde hij ook op Bard aan de linkerkant in plaats van Cornet. Zo had het jonge team veel moeilijkheden om Lille in bedwang te houden. Rechts streed Dubois ook tegen Renato Sanchez. OL-verdediging ademde nooit sereniteit, zelfs niet als de lokale bevolking voorop liep. Tot het grote geluk van Lille …

Depay woog niet
De Nederlander worstelde, en kon zijn handlangers niet wakker maken. Hij startte aan de linkerkant en eindigde op de as na de exit van Soleimani, hij verdubbelde de voorwaartse races maar bedierf ook veel gunstige situaties. Zelfs Lyons nummer 10 verdween aan het einde van de wedstrijd van de radar.

READ  Parijs wint de 12e Champions Cup en Mbappé vestigt een record in Park