Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Juichende kleedkamer nadat Atletico de La Liga-titel in de zak gleed?

Juichende kleedkamer nadat Atletico de La Liga-titel in de zak gleed?

Op weg naar ons WK Elf Dreams: een Dinur kiezen

Het is moeilijk om te dromen van een beter weekend voor Barcelona in het La Liga-titelgevecht. Tussen het gelijkspel van Real Madrid tegen Betis (0-0) en de nederlaag van Atlético tegen Bilbao (1-2) waren de mannen van Ronald Koeman de enige die aan het einde van de week drie punten scoorden.

Een gouden kans om het seizoen af ​​te sluiten met de Spaanse landstitel, die de Catalanen een paar weken geleden een onverwachte dubbel zou bieden. De spelers van Barcelona, ​​met twee punten achterstand op Atlético (waarmee ze geconfronteerd moeten worden) en één wedstrijd meer dan een gelijkspel Real Madrid, hebben hun lot in handen.

Het elfde wereldwijde nummer 339 is hier beschikbaar

Barcelona ziet zichzelf al als een held

En misschien was dat waarom het vertrouwen gisteravond zo enorm was in de kleedkamer. Jose Alvarez, een journalist van El Chiringuito, onthulde dat de spelers van Barcelona de nederlaag van Atletico verwelkomden. “Het doelpunt werd veel gevierd in Barcelona”, stelt de journalist, die zelfs onthulde dat “de spelers zichzelf als helden zien.” Het legitieme vertrouwen moet nu in het veld worden bevestigd.

READ  Paris Saint-Germain - Paris Saint-Germain: Lou Graet verpletterde Mbappé's droom