Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Schema Nederland/IJsland (vriendschappelijke wedstrijd), tv-zender en uitzending?

Schema Nederland/IJsland (vriendschappelijke wedstrijd), tv-zender en uitzending?

Nederland ontvangt IJsland op maandag 10 juni om 20.45 uur in een vriendschappelijke wedstrijd. In dit artikel leest u meer over de zender die de wedstrijd uitzendt, hoe u deze kunt bereiken en een korte presentatie van de wedstrijd, naast de mogelijke opstelling.

Vergaderaanbod Nederland/IJsland:

de Holland Hij heeft al jaren geen indruk meer gemaakt op een groot toernooi, maar met het EK kunnen de zaken veranderen. Nederlanders hebben een interessante generatie, met jong talent en meer ervaren spelers. Daarom zullen ze geweldige dingen kunnen doen in Groep D, samen met Polen, Oostenrijk en het Franse nationale team. Een paar dagen geleden behaalden ze een prachtige overwinning (4-0) op Canada, en dit bevestigt hun grote dynamiek, aangezien ze 4 overwinningen behaalden in de laatste 6 wedstrijden, in alle competities samen. Deze wedstrijd tegen IJsland zal de laatste test zijn voordat de vijandelijkheden beginnen.

naar’IJslandHij zal niet spelen op het EK, nadat hij in de play-off met 2-1 verloor van Oekraïne. De IJslanders zijn echter al snel bezig met een comeback en versloegen een paar dagen geleden Engeland met 0-1 op Wembley, dankzij een doelpunt van John Dagur Thorstenson. Zij zullen nu proberen zich in Nederland te laten gelden en zich te vestigen.

Deze twee teams stonden op 3 september tegenover elkaar IJsland heeft zichzelf opgelegdmet een score van 0-1.

Mogelijke vorming van Nederland (433): Verbruggen – Dumfries, Van Dijk, Aké, Van de Ven – Koopmeiners, Wijnaldum, Gravenbrech – Frimpong, Jacobo, Memphis.

Mogelijke samenstelling van IJsland (4231): Valdemarsson – Bjarkasson, Ingason, Gretarsson, Vinson – Traustasson, Gudmundsson – Andersson, Haraldsson, Thorsteinsson – Gudjohnsen.

READ  Jaar van de Sport 2022: Olympische Spelen in Peking: Zwitserse kunstschaatsers zonder tegenstanders

Op welke zender kijk jij naar de wedstrijd Nederland-IJsland?

📺 Dit vriendschappelijke wedstrijd tussen Holland En deIJsland Het wordt uitgezonden Volledig vanaf 20.45 uur L’Equipe-kanaal.

Hoe te kijken Nederland en IJsland matchen in stroom ?

💻 Ook zal de bijeenkomst live te volgen zijn en live op de website L’Equipe, tv-sectie en selectie L’Equipe-kanaal.