Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASSE is een rolmodel in de professionele wereld!

ASSE is een rolmodel in de professionele wereld!

Profvoetbalteams bestaan ​​vaak uit meerdere teams. Jeugd, reserven, damesafdelingen of zelfs rolstoelvoetbal… ASSE weet zich op alle niveaus te onderscheiden!

De Groenen in de Franse League 1

De promotie van ASSE naar de Ligue 1 na de terugwedstrijd tegen FC Metz (2-2) was een echt moment van emotie en opluchting voor de fans van Saint-Etienne. Geschreeuw, vreugde, een moment van feest. Dit toont de echte band die ASSE-fans hebben met hun team. Na twee seizoenen in de tweede divisie te hebben doorgebracht, kunnen de Groenen “hun plaats terugwinnen” in de eerste divisie. Als er een reden is om blij te zijn met de terugkeer naar de Franse competitie, dan is er ook een reden om blij te zijn als we het hebben over het seizoen van Saint-Etienne op alle niveaus! Zeker als we een stap terug doen en zien dat ASSE op nationaal niveau zeer goed vertegenwoordigd is. Dit is te danken aan al zijn teams.

Groenen in D1 Arkema

Het damesteam had ook een zeer succesvol seizoen, waarbij hun onderhoudsdoel snel werd bereikt. Nadat ze in hetzelfde seizoen als hun mannelijke tegenhangers (2021-2022) naar de tweede divisie waren verhuisd, kon Stefanoise het volgende seizoen sneller terugkeren naar promotie. Ondanks de hectische transferperiode in de zomer is het seizoen moeizaam begonnen. Maar de Groenen vonden het recept al snel in de tweede seizoenshelft. Waardevolle versterkingen en een beter begrepen spelplan zorgden ervoor dat de Stéphanoises een indrukwekkende zevende plaats behaalden!

ASSE Coeur Vert Aésio Mutuelle in D1

ASSE rolstoelvoetbalteam Sinds vorig jaar speelt hij mee aan dit toernooi. Na in het seizoen 2022/23 nipt zijn verdiende loon te hebben verdiend, eindigde de ploeg van Pascal Prosmic dit seizoen op een indrukwekkende vijfde plaats. De Groenen sloten afgelopen weekend af met twee nederlagen en twee overwinningen. Met deze aanbiedingen kunnen ze hun plaats behouden.

READ  Voormalig Nederlands international Marc Overmars mag een jaar lang niet voetballen vanwege 'ongepaste berichten'

ASSE is dan ook zeer goed vertegenwoordigd met drie clubs die in D1 spelen. Het is een echte trots voor Saint-Etienne, die ook op hun andere teams kan rekenen. Zoals het reserveteam voor dames dat een historische treble behaalde door het R1-kampioenschap, de Loire Cup en de LAuRa Cup te winnen!