Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sasa Obradovic na de wedstrijd Barcelona-Monaco: Het kan een van onze beste wedstrijden dit seizoen zijn

Sasa Obradovic na de wedstrijd Barcelona-Monaco: Het kan een van onze beste wedstrijden dit seizoen zijn

Sasa Obradovic (coach van Monaco die vrijdagavond Barcelona versloeg in de Euroleague met 77-67): “Ons team verdiende het om te winnen. We hebben een grote wedstrijd van hoge kwaliteit gespeeld. We hebben die in de verdediging gewonnen. We hebben talent. We hebben dit seizoen veel van dit soort wedstrijden gewonnen. Dit is waarschijnlijk een van onze beste wedstrijden in zijn soort dit seizoen “Ik wil het niet hebben over Final Four of wat dan ook. Het seizoen is nog lang. Ik wil graag de bijdrage benadrukken van Matthew Strazel, die voor ons een echte clown is.”

“Het is een overwinning voor het team. Het zal moeilijk zijn om nuchter te blijven na dit resultaat.”

Veel spelers lieten zich zien in deze wedstrijd, zoals Jaron Blossomgame met zijn stoerheid. We hebben het Barcelona moeilijk gemaakt. Elke wedstrijd is erg moeilijk in de Euroleague. Het zijn een paar maanden geweest waarin we uitstekend op de weg zijn geweest, terwijl we wedstrijden tegen directe rivalen hebben gewonnen voor de topposities.