Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LA Sevens – Foto's van Franse overwinningen, waaronder de briljante poging van Antoine Dupont

LA Sevens – Foto's van Franse overwinningen, waaronder de briljante poging van Antoine Dupont

Zowel voor meisjes als jongens begonnen de Fransen het toernooi in Los Angeles perfect door respectievelijk Japan en Canada te verslaan. Opnieuw bracht Antoine Dupont de klas aan het praten, net als Seraphine Okimba.

Met zijn grote overwinning op Canada (24-7), The Blues hebben een perfecte terugkeer gemaakt naar hun nieuwe kampioenschap in Los Angeles na 3e plaats in Vancouver. Hoewel het enige tijd duurde voordat de overwinning vorm kreeg, ondanks de dubbel van William Irajoha (5e en 7e), gaven de prestaties van Stephen Parise en Antoine Dupont verdere voldoening aan dit Franse succes.

William Iraguha schakelde met gemak twee tegenstanders uit en opende zo de blauwe counter tegen Canada.

Ondanks een nieuwe prestatie voor de Driekleur moesten we wachten tot de tweede helft voordat de Fransen de Canadezen versloegen en de overwinning claimden. Het was Stephen Parise die plat ging na een ietwat onsamenhangende blauwe zet. Het belangrijkste lag ergens anders, want in de eerste helft scoorde hij ook zijn 100ste poging in een Rooster-shirt.

DuPont TGV

Na zijn eerste aanpassingstoernooi waarin hij echt schitterde, lijkt Antoine Dupont volledig geïntegreerd in dit team. Hij is degene die de laatste poging komt scoren, om de Franse overwinning te bezegelen, in puur separatistische stijl alstublieft. De speler uit Toulouse profiteert van de prachtige voorzet van Varian Baskett en leest de verdediging perfect om het gat in te rennen voordat hij twee Canadezen in de race verslaat.

De volgende stap voor het team van Jerome Daret, Groot-Brittannië, het 10e team ter wereld.

READ  "Wiel deed ik wat sommige sporten deden"

Okimba-klasse

Ook de meiden kenden op hun beurt een perfecte start van hun toernooicampagne Na verlies in de finale van Nieuw-Zeeland in Vancouver. En in een eenzijdige wedstrijd tegen Japan (35-7). Serafin Okimba Hij kon nog steeds indruk maken op zijn hele klas. Na een geweldige aanval van de Fransen serveerde Camille Grassino voortreffelijk, die niet hoefde te gaan platleggen.

In hun volgende ontmoeting zullen de Blues het opnemen tegen de als zesde geplaatste Ieren en de winnaars in Perth.