Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Luis Enrique keurt de beslissing van Mbappé goed

Paris Saint-Germain: Luis Enrique keurt de beslissing van Mbappé goed

Voetbal – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain: Luis Enrique keurt de beslissing van Mbappé goed

Gepubliceerd op 3 maart 2024 om 00:00 uur

Het begint spannend te worden tussen Luis Enrique en Kylian Mbappé. Aan het einde van de eerste helft van de wedstrijd tussen Monaco en Paris Saint-Germain besloot Luis Enrique zijn speler zonder enige uitleg te verwijderen. De topscorer aller tijden van de club, die zijn vertrek aankondigde aan het einde van zijn contract in juni volgend jaar, zat glimlachend op de tribune. Om te voorkomen dat de situatie verergert, besloot Mbappé met Luis Enrique te praten, die zijn waardering uitsprak voor de eerlijkheid van zijn speler.

Killian, ga weg, Randall, kom binnen. » Dit is in essentie wat er gezegd had kunnen worden luis enrique, Trainer van Paris Saint-Germain, In de Parijse kleedkamer aan het einde van de eerste helft van de wedstrijd tegen AS Monaco (0-0). Een krachtig besluit dat aansluit bij de beslissingen die de Spaanse coach sindsdien heeft genomen Kylian Mbappé Hij kondigde aan zijn club aan dat hij aan het einde van het seizoen zou vertrekken. Ik wil leren spelen zonder Mbappé, Luis Enrique Gebruik de moeilijke manier om eraan te wennen.

Mbappé besluit met Luis Enrique te praten

Zaterdagochtend, voordat de training begint Campus Parijs Saint-Germain, Kylian Mbappé Ik besloot naar kantoor te gaan Luis Enrique Om het begin van het abces te laten barsten. volgens Parijse, Kylian Mbappé Hij wilde begrijpen wat zijn coach ertoe bracht zijn houding ten opzichte van hem zo radicaal te veranderen, terwijl hij hem vertelde dat hij zijn keuze respecteerde om hem soms los te laten.

READ  Clermont verlaagt de score, Parijs is in gevaar

Luis Enrique is eerlijk gezegd blij met Mbappé

Parijse Dat meldt ook Luis Enrique Hij was blij met de eerlijkheid van zijn doelpuntenmaker. Aan de andere kant was hij ook openhartig en beweerde hij de druk rond zijn aanvaller enkele weken geleden en de aankondiging van zijn vertrek te begrijpen. Hij uitte ook zijn ontevredenheid over hem, aangezien zijn huidige prestatie niet goed was. De horizon is helder bij Paris Saint-Germain.