Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aubameyang flirt met Gomez

Aubameyang flirt met Gomez

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Wat een avond voor OM! Tegenover Clermont gisteravond in het Stade Gabriel Montbed versloeg Marseille hun tegenstanders grotendeels (5-1) dankzij opnieuw een indrukwekkend optreden van hun Gabonese topscorer Pierre-Emerick Aubameyang. Tweede Olympiër (59) De voormalige Stefano scoorde zijn 19e doelpunt van het seizoen, het eerste voor Fukien in de officiële competitie sinds Bafetimbi Gomes en zijn 21 doelpunten tijdens het boekjaar 2016/17.

Om is de leider van de aanval

Vorig seizoen werd hij geschorst of bijna geschorst door Chelsea. Terwijl hij onder de kleuren van Barcelona een heel goed seizoen achter de rug had, besloot de Gabonees vrijelijk terug te keren naar het Franse kampioenschap om voor Canebière te gaan spelen. Ondanks een lastige seizoensstart op individueel vlak heeft de voormalige aanvaller van Arsenal zijn vooruitzichten snel bijgesteld en is hij dit seizoen nu één punt verwijderd van twintig doelpunten en levert hij acht assists. Het is opmerkelijk dat Pierre-Emerick Aubameyang, dankzij zijn doelpunt in de overwinning van Marseille in de tweede etappe van de Europa League-play-off tegen Shakhtar Donetsk op 22 februari, de beste scorer in de geschiedenis van de competitie werd met 31 doelpunten, dus voorsprong van Radamel Falcao (30). en Aritz Aduriz (26). Symbool van een succesvol seizoen…

Samenvatten

Met zijn doelpunt tegen Clermont gisteravond zet Pierre-Emerick Aubameyang zijn goede seizoen bij Marseille voort en komt hij dichter bij het bijna tien seizoenen oude record van Bafetimbi Gomes.