Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brest nog steeds in de wolken, Metz ademt frisse lucht in Nantes – Ligue 1 – D24 – Multi

Brest nog steeds in de wolken, Metz ademt frisse lucht in Nantes – Ligue 1 – D24 – Multi

Wedergeboorte van vandaag

Hoe lang was het! Mesen heeft sinds 26 november, ter gelegenheid van de 13e in Lorient (2-3), niet meer de vreugde ervaren van het winnen van een wedstrijd in de Franse competitie, en uiteindelijk lachten ze deze zondag in La Beaujoire opnieuw door een heel klein team van Nantes (0-2). De mannen van Laszlo Polony raakten lange tijd op achterstand voordat ze een strafschop kregen, die Vale Candy en George Mikautadze bekeerden, en ze verdienden de rust dankzij de kopbal van aanvoerder Mathieu Odul. Dit was genoeg om de fans van Nantes boos te maken, die hun spelers uitjouwden na het laatste fluitsignaal nadat ze wat ballen hadden ingestuurd. “Eerst” Het is ironisch dat Messi passeert…


Vertrouw vandaag

Uiteraard is het niet de hit van de zomer of de hit van de winter, maar de hit van het seizoen. Wie kan Stade Brestois uit de cloud halen? Niemand is duidelijk, althans niet Le Havre, dat net als veel mensen verloor bij Francis Le Play (1-0). Makkelijk was het niet voor de ploeg van Ty Zef, die in de eerste helft afhankelijk was van een halve bal van aanvoerder Pierre-les-Melo om deze overwinning tot het einde vast te houden. Een enorme boekhoudkundige klap voor de bende van Eric Roy, die nu vier punten voorsprong heeft op het als derde geplaatste Monaco en meer dan ooit kan geloven in de Champions League.


Redder van de dag

Het was eenvoudigweg onmogelijk om van tevoren te voorspellen wat er zondag tussen Montpellier en Straatsburg zou kunnen gebeuren, omdat beide teams de laatste tijd zo inconsistent waren. Aanvankelijk gebeurde er niet veel op La Mosson, afgezien van wat hevige regen op de tribunes, voordat er in de tweede helft vuurwerk te zien was. Habib Diarra zette de Elzassers met een strafschop op het goede spoor, maar Montpellier vertrouwde op redder Arnaud Nordin om een ​​brace te planten en MHSC met een punt te laten ontsnappen, terwijl Emmanuel Emega dacht dat hij tien minuten voor tijd voor succes had gezorgd voor Strasbourg. . Het was niet het soort wedstrijd van het jaar, maar beide teams zullen graag profiteren van dit belangrijke punt in de race om het te behouden.

READ  Europacups: Frankrijk behaalt eerste plaats in UEFA-index na groepsfase

Middagresultaten:

Nantes 0-2 FC Metz

Doelpunten: Mikautadze (58HSP) en Udol (60H) voor Metz

Brest 1-0 Le Havre

Doelpunt: Les Melo (34H) naar Brest

Montpellier 2-2 Straatsburg

Doelpunten: Noureddine (71H En 89H) voor Montpellier // Diarra (47HSP) en Emiga (83H) naar Straatsburg

Bekijk hier de uitslagen en ranglijsten van de Ligue 1