Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sampaoli bevestigt de afwezigheid van 4 spelers van de wedstrijd in Montpellier!

In een persconferentie op vrijdag voor de wedstrijd tegen Montpellier ter gelegenheid van de eerste speeldag van de Franse competitie, beoordeelde Jorge Sampaoli de aanwezige krachten. Aleta-Carr, Pau Lopez en Alvaro zullen afwezig zijn op deze vergadering. Melek is ook nog steeds niet beschikbaar.

Deze zondagOlympisch Marseille Reizen naar Montpellier voor de eerste dag van Ligue 1 Uber Eats. Voor deze meeting schetste Jorge Sampaoli zijn ambities: hij wil deze meeting winnen om het toernooi goed te beginnen.

aleta-Car en Pau López hebben covid, lvaro hangend …

Op een persconferentie vandaag maakte Jorge Sampaoli bekend dat Duje Ćaleta-Car en Pau López er niet meer zullen zijn na hun Covid-19-contract. Aan de andere kant zal Alvaro ook afwezig zijn vanwege zijn schorsing. Aan de andere kant kondigde de Argentijnse technicus aan dat hij op alle andere spelers in het personeelsbestand zal kunnen rekenen voor de reis naar Montpellier. Ook de Poolse internationale spits Milik is niet aanwezig. De laatste werd hervat na een onderbreking van anderhalve maand na een knieblessure.

“Doge en Pau hebben Covid, Alvaro is geschorst, maar de rest is er. Milik is nog aan het herstellen. De groep staat tussen, want de transferperiode is nog niet voorbij.” Jorge Sampaoli – Bron: persconferentie (06/08/2021)

READ  Het geschenk van Mbappé maakt de Spaanse pers erg aan het lachen