Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Andalusië, European Sporting District 2021, introduceert Vueltaa-sponsoring

Het ministerie van Onderwijs en Sport van de Andalusische Militaire Raad presenteerde op een persconferentie de sponsoring van de Vuelta a España 2021, die van 14 augustus tot 5 september wordt gehouden.

Andalusische officiële sponsor van de Volta ciclista a España

Deze sponsoring werd gepresenteerd op een persconferentie in aanwezigheid van de secretaris-generaal van sport, José Maria Arrabal, en de directeur-generaal van Unipublic, de organiserende instantie van de Ronde van Spanje, Javier Guillén. Ook de voormalig profwielrenner en Barcelona 92-medaillewinnaar Jose Manuel Moreno Perenan was aanwezig.

De secretaris-generaal van sport, Jose Maria Arrabal, de algemeen directeur van Unipublic, Javier Guillen, en de 92e Barcelona-medaillewinnaar, José Manuel Moreno Perenan.

De race vindt plaats van 14 augustus tot 5 september 2021. La Vuelta is de laatste van de “Grand Tours” wielerwedstrijden zoals de Giro d’Italia of de Tour de France.

Andalusië zal als Europese sportregio 2021 5 etappes van de Vuelta-reeks organiseren.

Dankzij deze overeenkomst zal het imago van Andalusië als Europese sportregio naar voren komen De officiële website van La Vuelta, in verschillende vormen, maar ook op sociale netwerken en in race-etappes. Er zal ook een gepersonaliseerde en promotionele “Vive Andalucía” zijn.

Spanje Tour in Chiffres

Dit jaar worden 1.130 geaccrediteerde journalisten van 341 mediaprofessionals van 34 nationaliteiten gemobiliseerd. Het evenement wordt in 190 landen gevolgd met 14.300 uur televisie (gegevens van La Vuelta 2018). La Vulta heeft dus een publiek van 158 miljoen mensen, en een gemiddeld publiek van 4,2 miljoen.

De vijf landen die de Vuelta meer volgen dan Spanje zijn Colombia, Nederland, België en Duitsland.

Op internet hebben de video’s van La Vuelta 25 miljoen views en een community van meer dan 1 miljoen volgers op sociale netwerken.

READ  Deze "narcistische" speler die "Neymaris"

Andalusië Europees sportdistrict

ACES Europe heeft Andalusië aangewezen als het eerste Europese sportgebied voor dit jaar 2021. De bevoorrechte geografische ligging van Andalusië maakt het de ideale plek om een ​​verscheidenheid aan sporten te beoefenen, van windsurfen in Tarifa tot wintersporten in de regio. Evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Dit alles maakt de Andalusische gemeenschap tot een toeristische en sportbestemming van topklasse.

Gedurende dit jaar zijn of worden sportevenementen georganiseerd zoals het Europees kampioenschap voetbal, La Vuelta, Titan Desert, de Wereldkampioenschappen Badminton, die in november in Huelva worden gehouden.

Andalusië als officiële sponsor van de Vuelta is een kans en een manier voor de gemeenschap om te beseffen “dat het zijn eigen karakter kan hebben in Spanje en een drijvende kracht kan zijn met de rest van de gemeenschappen om Spanje aan de wereld te verkopen”, de algemeen secretaris van de sport. zei op de persconferentie.